Comentarii (61)

mariuss72  •  14 Februarie 2020, 12:56

Pretenii lui nea Oaianitoaia: borfasi si puscariasi, asteptam cu nerabdare episodul in care o sa invite Clanul Sportivilor.

Mihai Romanciuc  •  14 Februarie 2020, 11:59

Nu cred ca solutia este ca Simona sa nu mai reprezinte Romania.Solutia ar fi ca Justitia sa fie Justitie si sa nu mai tergiverseze un proces intentat de un escroc .Ar fi necesar ca si Guvernul sa ia atitudine.S-ar putea gasi solutii ptr. finantarea copiilor talentati la tenis sau in alte sporturi prin creerea unor programe guvernamentale care sa nu implice federatiile de specialitate ,atunci cand sunt priobleme cu o anumita federatie ,cum este cazul acum cu Federatia de tenis.Solutii ar fi mai multe,trebuie si dorinta ,pricepere ,implicare si sa-ti pese ,ori la noi mai mult vorbe(toate guvernele inclusiv guvernul PSD nu au facut absolut NIMIC nu numai ptr. tenis ci ptr. activitatea sportiva de performanta in general).

Ion Popescu  •  14 Februarie 2020, 12:37
Postat de sepsi.osk pe 14 Februarie 2020, 12:01

Care soc? Soc pe drq! Soc ar fi ca invitatii lu' Ovidiu sa nu fie hoti, mincinosi, puscariasi, betivani etc.! Ce prieteni!

O vorba veche : "Spune-mi cu cine te insotesti sa-ti spun cine esti "

Mihai Romanciuc  •  14 Februarie 2020, 12:04
Postat de trake pe 14 Februarie 2020, 11:58

A reprezentat Halep vreodată România? Nu cred, a văzut doar de buzunarul ei. A fost făcută cetățean de onoare în anumite localități, primind terenuri gratis, scutite de impozit. Pentru ce? Flutură drapelul României degeaba. La echipa națională nu participă acuzând tot timpul "dureri". La turneele de Grand Slam nu mai are nimic. Felicitări fetelor care au luptat pentru România. Mai urmează s-o vedem pe Halep și ministrul sportului. Nu m-ar mira.

Dar tu ce ai facut ptr. Romania ,inafara ca arunci cu noroi in cei care fac ceva si sa-ti satisfaci astfel frustrarile ca esti un submediocru anonim ?

sepsi.osk  •  14 Februarie 2020, 12:01

Care soc? Soc pe drq! Soc ar fi ca invitatii lu' Ovidiu sa nu fie hoti, mincinosi, puscariasi, betivani etc.! Ce prieteni!

trake  •  14 Februarie 2020, 11:58

A reprezentat Halep vreodată România? Nu cred, a văzut doar de buzunarul ei. A fost făcută cetățean de onoare în anumite localități, primind terenuri gratis, scutite de impozit. Pentru ce? Flutură drapelul României degeaba. La echipa națională nu participă acuzând tot timpul "dureri". La turneele de Grand Slam nu mai are nimic. Felicitări fetelor care au luptat pentru România. Mai urmează s-o vedem pe Halep și ministrul sportului. Nu m-ar mira.

bigbolo  •  14 Februarie 2020, 15:15
Postat de Doru Mircea pe 14 Februarie 2020, 15:05

Pacat ,cativa indivizi pusi sa jigneasca valorile tenisului romanesc pentru un blid de linte spun mereu si mereu ca un guvern al romaniei indiferent de culoare politica nu trebuie sa finannteze acest sport ca banii se duc in buzunar la simona la tiriac etc etc numai in buzunarele politicienilor nu.La atata rautate trebuie raspuns cu rautate .Le recomand sa asculte melodia ;ANTIMILITIE; li se potriveste.

România se scrie cu litera mare, prostovanule!

mal.  •  14 Februarie 2020, 13:48

Doamne, Bunule Dumnezeu, apără-ne de asemenea oameni cu asemenea idei! Adică, de ce să scrie FRT? Ce a făcut FRT pentru dra Halep? FRT e în criza propriei identități, legat de alegerea conducerii și de administrarea banilor... Ce să ne învețe acest om cu educație discutabilă, care a profitat de relația cu camarilla comunistă și apoi, după 1989, tot în frunte... Oameni care au fugit de școală, gângăviți, ajunși generali într-o țară în care piramida valorilor are în vârf pe Vali Vijelie, Adrian Mutu, Numaiștiucum Salam, Ilie Nuștiecartenăstase.... Care este scopul pentru care invitați mereu asemenea caricaturi, rupte de timp și spațiu, de vremuri și vremi... Să ne povestească despre cum erau ei prieteni cu Nicușor și cu Maurer... Nostalgie găunoasă și dăunătoare! Atât!

Mihai Romanciuc  •  14 Februarie 2020, 12:33
Postat de napoli01 pe 14 Februarie 2020, 12:16

Halep ajuta Romania asa cum si Romania a ajutat-o pe Halep sa ajunga nr 1 mondial si castigatoare de Grand Slam. Nu cred ca i-a platit Romania, prin Federatia Romana de Tenis, cheltuielile in perioada de juniorat sau cand era o oarecare pe la coada clasamentului ATP si nici mai tarziu. Tenisul este cel mai costisitor sport iar eforturile pe care le fac parintii pentru copiii lor sunt uriase, timp in care statul roman nu vede, nu aude. In aceste conditii nu stiu cat de mult poate fi acuzata Halep de lipsa de patriotism.

Simona are o atitudine patriotica normala,fara sa faca parada.Se uita usor ca in numeroase randuri a afirmat ca este mandra ca reprezinta Romania si ca atunci cand a jucat in echipa Romaniei a facut-o cu toata daruirea. Pesemne ca unii ar vrea sa se duca sa-si dea viata prin Afganistan (altii nici macar armata nu au facut-o si nici nu ar fi dispusi sa o faca ,dar vorbesc de patriotism) sau sa refuze premiile de la turneele la care participa .Cei care tot vorbesc de banii pe care ii castiga Simona sunt niste frustrati care nu au facut nimic notabil in viata lor(si nici nu vor face) si care in spiritul nostru specific romanesc ne atacam valorile ptr. a ne ascunde mediocritatea si astfel sa ne remarcam si noi prin ceva.

calin2750  •  14 Februarie 2020, 11:53

L-am iubit sincer cand era tenisman, acum...***! Imbatraneste foarte urat acest om. De altfel Halep a si refuzat sa reprezinte Romania asa ca... In privinta bugetului pentru sportul romanesc cred ca ar trebui adunat bugetul MTS, al cluburilor departamentale (CSA, Dinamo, etc.) si al multelor CSM-uri, in primul rand cel bucurestean care e un club de partid! PSD, desigur! Apropos, cand se vor desfiinta cluburile departamentale??? Caci asa e in toata lumea civilizata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7

Comentează