SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Explicațiile oficiale » De ce a decis Simona Halep să nu se mai opereze

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 15:26

Simona Halep a decis să nu se mai opereze de deviație de sept, deși în urmă cu cîteva zile anunțase că va fi nevoită să recurgă la intervenția chirurgicală și astfel să rateze cîteva turnee inclusiv Fed Cup.

Alina Tecșor, căpitanul nejucător al naționalei României de Fed Cup, a explicat motivul pentru care Simona a decis să renunțe la operație și să vină lîngă echipă.

"Mă bucur că Simona și-a amînat operația pentru a fi alături de noi la Fed Cup. E un lucru bun pentru toată lumea. Forma ei fizică sper să-i permită să joace la cel mai înalt nivel. Cred că a făcut eforturi mari să joace și cînd și-a dat seama că poate, și-a amînat operația", a spus Tecșor la Dolce Sport.

Echipa României de Fed Cup e formată din: Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  29 Ianuarie 2016, 15:34

Este conditionata participarea la Olimpiada de prezenta in intalnirile din cadrul Fed Cup?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează