Comentarii (33)
Ion Ionescu  •  27 Octombrie 2016, 16:43
Postat de Cristian Grozea pe 27 Octombrie 2016, 15:13

Asta trăiește numai din explicații! Când joacă nimic, totul în jurul ei e de vină (aerul, căldură, nocturna, spectatorii, soarele, vântul, cota la Bursă)numai draga de ea nu e de vină! Chiar dacă e pe locul 4, nu e o jucătoare mare! Toate din frunte au cel puțin un mare turneu in palmares! Kerber a apărut de nicăieri dar este o jucătoare mare! Și cu 3-4 ani mai în vârstă! Munceste si lasă capul in jos, băi îngâmfato! Rușine!

Prostache, Kerber nu a facut mai nimic pana la 28 de ani. A avut sansavietii, cu 2 GS castigate. N-o sa mai auzu de ea, din urmatorul an, pui pariu? Esti total dus cu capul...incearca un tratament la Socola...

supereduardo10  •  27 Octombrie 2016, 16:46

Bv. Simona ai luptat ai incercat. Esti o campioana succes pe mai departe! Am o urma de regret pt ca ti-a lipsit foarte putin noroc ca sa treci in semifinale.

Dan Dorin  •  27 Octombrie 2016, 15:47

FRUNTE SUS SIOMNA! SINTEM MINDRI DE TINE PT CA AI LUPTAT PINA LA CAPAT! TOATE PINZELE SUS!!

timm  •  27 Octombrie 2016, 15:14

Bravo Simona, si 2016 a fost un an bun. Locul 4 mondial, a treia participare consecutiva la turneul Campioanelor. Sanatate sa ai, Campioana noastra si un 2017 mai bun.

Andronic Popovici  •  27 Octombrie 2016, 14:57

nu e asa deranjant ca ai pierdut ,deranjant e ca tu nici-o data nu recunosti ca adversara a fost mai buna ca tine ,nici macar atunci cand ai jucat cu prima jucatoare ,ma refer la Kerber ,doar pe Serena o consideri mai buna decat tine ,ai ramas blocata cand datorita unei conjucturi ai ajuns sa o secondezi pe Serena in clasament. Simona nu te amagi ,nu te lua dupa ziaristii de doi lei care te umfla mai mult decat esti . Fi tu si mai invata tenis ca sa prinzi Singapore cu sansa . Sa fi sanatoasa.

Mirel Grigoriu  •  27 Octombrie 2016, 20:28

Poate peste 10 ani, cand invata macar sa serveasca, va veni si vremea ei.

Pascu Iosif-Alexandru  •  27 Octombrie 2016, 18:24

Ca fost sportiv imi dau seama de efortul depus pe terenul de joc ,dar tot atit de bine pot evalua "turatia" cu care se implica sportivul.Din momentul in care am vazut-o pe Simona Halep cu bandajul la genunchi ,am realizat ca nu v-a avea rezultatele scontate ,cu toate declaratiile facute unaitea fiecarei intalniri,nu am gresit si in consecinta nu am mai urmarit evolutia ei pe teren.Problemele s-au mutat de la glezna ,la genunchi ,unde clar sunt mai vizibile .Turneul campioanelor de la Singapore nu este unul usor,.Cum bine s-a scris mai sus antrenorul ei i-a spus ce sa faca ,dar executatntul mai trebuie sa si poata.Incurajarile noastre nu o ajuta ci ii lasa speranta ca a jucat bine ,ca a facut tot ceea ce a putut,asta este o gindire pagubitoare si rezultatele nu sunt cele asteptate.Ca roman imi doresc sa castige pentru toti cei care dorim acest lucru ne implicam emotional,nu doar ca simplii spectarori.

merace  •  27 Octombrie 2016, 17:13

Ce e mai demn sa faca un spectator de sport: sa isi injure inamicii tot timpul, sa isi injure favoritii atunci cand pierd, sau sa admire mereu lupta si sa respecte toti luptatorii?! Eu prefer sa fiu un spectator care admir lupta din teren si respect jucatorii sau jucatoarele. Sa le caut nod in papura celor care pierd daca am pariat eu pe ei sau daca am deja un dinte contra lor, nu cred ca ma ajuta sa fiu un om mai bun... :D

thedronius  •  27 Octombrie 2016, 16:49
Postat de Ion Ionescu pe 27 Octombrie 2016, 16:46

Propune-te tu ca antrenor al Simonei, vad ca te "pricepi". Toti looserii si prostalaii vin cu sfaturi sau solutii.

Ionescule, omul chiar a argumentat. Tu in afara de injurii nu vii cu nimic. De la tine cel mult replici de genul 'ai n-ai mingea dai la poarta'. Si tu si tenismena lu peshte prajit acelasi iq subunitar...

Dan Dorin  •  27 Octombrie 2016, 15:56

PT NOI RAMAI SIMONA CARE NE ADUCE IN FATA TELEVIZORULUI PENTRU A URMARI TENISUL! ITI MULTUMIM!!!! MULT SUCCES!!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează