SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Familia Simonei Halep, implicată într-un scandal imobiliar monstru în Constanța

Simona Halep, alături de tatăl și de unchiul ei, Costică Halep +1   FOTO
Simona Halep, alături de tatăl și de unchiul ei, Costică Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 14:54

Costică Halep, unchiul Simonei Halep, a stârnit un conflict cu constănțenii după ce a elaborat un plan urbanistic zonal (PUZ) pentru realizarea unui proiect imobiliar într-o zonă protejată a orașului.

PUZ-ul înaintat de Costică și George Halep a fost contestat vehement. Inclusiv ONG-ul „Baricada Verde” a obiectat asupra proiectului, informează libertatea.ro.

teren

*terenul pe care vrea să construiască Costică Halep blocul.

Familia lui Halep ar fi vrut să construiască o clădire formată din parter și patru etaje, lucru contestat de ONG-ul amintit care susține că în zonă regimul este de parter + 2 etaje.

„Zona în care se încearcă acum obținerea avizelor este în centrul orașulului, lângă Hanul Balkan, construit prin 1890, un fel de Lipscani în București. Știu că repectivii oameni de afaceri ar fi ceva rude cu Halep, dar nu pot spune asta cu certitudine. Nu-i cunosc, nu i-am văzut, căci la dezbateri l-au trimis pe arhitect”, susține Sorin Belu, reprezentant „Baricada Verde”, pentru sursa citată.

El mai afirmă că aceleași persoane au încercat și anul trecut să obțină un teren din altă zonă importantă a orașului prin aceeași procedură ca în prezent. Atunci era vorba de construirea unui bloc în zona Faleza Nord, tot o zonă de case, dar în care se dorea construirea unui bloc format din parter și patru etaje.

Citește și:

Simona Halep is on fire! Sportiva noastră se antrenează intens în sala de forță pentru meciul cu Franța din Fed Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
998702173632083
Marian Cristian  •  04 Aprilie 2019, 20:44

Doar într-un scandal imobiliar? Nu prea m-aș mira ca mâine, poimâine, să fie prinsă ca joacă pentru mafie, și Hănescu a recunoscut că a fost abordat... dar la macedonii ăștia nu prea le mai ajung banii.

1186723404828114
Nicolae Simion  •  04 Aprilie 2019, 19:26

Cum adică regimul zonei este de Parter + 2 etaje, când se vede clar în poză că în spate e un bloc cu P+4??? În primul rând că legislația este foarte clară în ceea ce privește planurile de urbanism, există un proces îndelungat de aprobare, organizat de Primărie, cu dezbateri publice, la care vecinii pot participa și contesta cu argumente acel PUZ. Aici, din ce se vede în poză, nici măcar nu-i vorba de un PUZ, dar hai să aruncăm cu pietre în Simona, că vrea să-și investească banii câștigați cinstit și cu multă muncă, în schimbarea la față a orașului din punct de vedere urbanistic. La urma urmei este terenul ei, că doar l-a cumpărat dacă vrea să construiască ceva pe el și n-are decât să construiască ce vrea pe terenul ei, atât timp cât respectă legislația. Că unii sunt deranjați de succesul ei, nu mă miră, avem mulți ofticoși care se uită doar în curtea vecinului și comentează aiurea...

fanucraiova48
fanucraiova48  •  04 Aprilie 2019, 19:13
Postat de robotzel pe 04 Aprilie 2019, 16:50

vad ca mai sunt si alte persoane care au observat blocurile de 4 etaje de vis a vis. deci unde este partea cu zona de P+2? daca sunt ilegal construite trebuie demolate rapid. daca nu inseamna ca printr-un PUD se poate obtine si acolo P+4 chiar daca PUZ prevedere P+2.

Daca observi in partea dreapta sunt cu 2 etaje iar cladirea cu acoperisu rosu are tot 2 etaje , normal nu ai voie sa construiesti cu mai multe etaje , ceea ce vezi tu in partea stanga intradevar are 4 etaje dar nu se ia in considerare . Pentru ça au fost facute inainte de a se da legea ca nu ai voie sa construiesti intr-o zona cu mai multe etaje decit ce este in ipprejurimi

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close