SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

Decizia în cazul Djokovic a provocat sărbătoarea în rândul susținătorilor lui Nole pe străzile din Melbourne

Admiratorii lui Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Admiratorii lui Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 09:34 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 10:06

Admiratorii lui Novak Djokovic sunt în extaz după ce o instanță din Australia a decis să-i dea câștig de cauză sârbului în procesul împotriva guvernului australian. În jur de 100 de oameni cântă, dansează și claxonează în fața Tribunalului din Melbourne. 

  • Nu se știe însă dacă Djokovic va participa la Australian Open (17 - 30 ianuarie). Se așteaptă ca organizatorii Australian Open să anunțe marți dacă sârbul va participa la turneul pe care l-a câștigat de 9 ori.  
  • În plus, pentru Djokovic există pericolul ca ministrul pentru Imigrare din Australia să intervină și să își folosească puterea pentru a-i anula din nou viza. Ceea ce ar putea duce la o interdicție de 3 ani de a mai intra în Australia.

În această dimineață, la capătul unei audieri care a durat mai bine de 6 ore, judecătorul Anthony Kelly a dictat eliberarea imediată a lui Nole din detenția pentru imigranți și a casat decizia guvernului federal de a-i anula viza liderului mondial din tenis. 

Susținătorii liderului din clasamentul ATP au primit vestea cu mare bucurie. În jur de 100 de admiratori ai lui Nole, aflați în fața Tribunalului din Melbourne, au erupt în urale atunci când au auzit verdictul judecătorului. 

CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”
NOVAK DJOKOVIC
CTP reacționează acid după decizia în cazul Djokovic: „Dacă ar juca la Australian Open, ar fi o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor”

Fanii lui Novak Djokovic, în culmea fericirii

Potrivit publicației The Age, aceștia sunt în extaz. Ei dansează, cântă la tobe și îi scandează numele favoritului: „Nole, Nole, Nole!”

Alți susținători ai lui Djokovic li se alătură din mașini. Aceștia claxonează atunci când trec pe lângă Tribunal și scot pe geam drapeluri ale Serbiei.

Decizia judecătorului a reprezentat o descătușare pentru fanii lui Djokovic, mulți dintre aceștia așteptând verdictul ore în șir. Sursa citată relatează cum aceștia s-au adunat pe stradă încă de acum câteva ore și au început să-l susțină pe Djokovic prin recitarea unor cântece tradiționale sârbești. 

„Vrem să te vedem câștigând Australian Open” 

Fanii lui Djokovic i-au transmis sportivului un mesaj clar: „Vrem să te vedem în finală, vrem să te vedem câștigând!

Unul dintre cetățenii intervievați de The Age a declarat că decizia luată în această dimineață i-a întărit încrederea în instanțele australiene: „Mă simt grozav, tocmai am realizat că sistemul juridic australian funcționează și este bazat pe dovezi, nu influențat de politicieni”.

Novak Djokovic rămâne în Australia, dar are în continuare emoții! Verdictul în urma procesului cu guvernul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fecere2
fecere2  •  10 Ianuarie 2022, 12:10

pentru binele sportului , au luat decizia corecta !

143731175974645
Gelu Cristean  •  10 Ianuarie 2022, 10:35

Domnilor, nu "o instanta" a decis, a decis justitia, din fericire la altii nu e ca la noi, o instata sa spuna una si alta instanta alta, culmea tot in numele justitiei. Si stiti de ce? La aia nu sunt complete dedicate si autorizate sa primeasca plicuri galbene ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează