SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Virginia Ruzici crede că Simona Halep va aduce trofeul în România: „E la alt nivel în acest moment!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 19:47

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1.

Virginia Ruzici (64 de ani), campioana de la Roland Garros din 1978, crede că Simona Halep va purta România către cea mai importantă performanță din istoria Fed Cup.

„Mi se pare logic acest 1-1. Simona a jucat bine în fața unei Mladenovic extrem de determinate. De cealaltă parte, Garcia nu i-a dat deloc șansa lui Miki de a intra în meci. Românca a rezistat cât a putut. Mihaela, ajunsă la 30 de ani fără să aibă astfel de experiențe la nivel ridicat, se descurcă mult mai ușor când joacă în competiții individuale.

Oricum e încurajator. Mâine are mult mai multe șanse.

Totul e posibil pentru mâine. Nu aș vrea să fiu în locul lui Florin Segărceanu sau al lui Julien Benneteau. E foarte greu de ales”, a declarat Virginia Ruzici la TV Telekom Sport.

„Simona Halep e la un alt nivel în acest moment. De asta câștigă fără mari emoții duelurile din Fed Cup. Mă aștept să continue foarte bine, cu multă încredere”
Virgina Ruzici

Vezi și: 

Năstase știe cine trebuie să joace mâine contra Franței: „Cred că asta va face Florin Segărceanu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close