SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Ilie Năstase despre strategia pentru a doua zi de Fed Cup: „Cred că asta va face Florin Segărceanu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 19:14

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1.

Ilie Năstase crede că Florin Segărceanu o va alege pe Mihaela Buzărnescu și pentru meciul de duminică, ca racheta #2. În schimb, vede o schimbare a Kristinei Mladenovic, #2 la franțuzoaice.

„S-ar putea ca francezii să schimbe mâine, să joace altcineva în locul lui Mladenovic.

Nu știu dacă suntem favoriți în acest moment. Simona trebuie să mai facă un meci mare, avem și un dublu care a demonstrat ce poate în fața Cehiei.

Garcia a jucat foarte bine astăzi, dar nu cred că poate să o bată pe Halep.

Cred că Buzărnescu va fi altă jucătoare mâine. Nu cred că o va schimba Segărceanu. Begu și Niculescu ar trebui păstrate pentru un eventual meci de dublu. Ar fi cam mult pentru ele să joace la simplu!”,  a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport.

„Voi vedea pe cine voi trimite mâine. Am de discutat cu foarte multă lume în această seară, încă nu sunt hotărât”
Julien Benneteau, căpitan-nejucător Franța

Vezi și: 

Kristina Mladenovic, supărată după meciul cu Halep + Ce spune Garcia despre meciul cu Simona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  21 Aprilie 2019, 03:51

Ce-l tot bagați în seamă pe măscăriciul ăsta botoxat și decrepit???

bombon
bombon  •  21 Aprilie 2019, 02:00

Ciocul mic uneperist cleios!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Aprilie 2019, 21:51
Postat de dora pe 20 Aprilie 2019, 20:32

Miky o ia si maine. Ar fi varianta sa jucam cu Begu la simplu - desi nu pare nici ea o solutie castigatoarea - si sa ne riscam cu specialistele la dublu Niculescu- Olaru, in ultimul meci al zilei. Daca va mai avea loc.

Specialistule, tu ai luat-o deja!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează