SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // Kristina Mladenovic, supărată după meciul cu Halep + Ce spune Garcia despre meciul cu Simona

FOTO: Raed Krishan +1   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 18:57

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 1-1 // Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2, Buzărnescu - Mladenovic.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1.

Kristina Mladenovic a venit a conferința de presă supărată că nu i-a ieșit jocul, dar foarte lucidă. „Toate game-urile au fost strânse. Pentru un meci de 6-1, 6-3 a fost o partidă lungă, au fost multe egalități și avantaje. Simona a fost jucătoarea mai bună. A avut toate răspunsurile, iar eu am greșit la loviturile decisive”, a spus ea.

Întrebată de un jurnalist francez dacă s-a simțit agasată de publicul român, Mladenovici a răspuns: „Nu, mi-a plăcut atmosfera, cu fanii români și cei francezi, a fost genial! E genul de atmosferă care îmi dă energie și motivație în plus”.

Caroline Garcia e pregătită pentru Halep

„Nu a fost un meci ușor. Au fost multe puncte strânse. Trebuie să îmi ridic nivelul jocului. Dar a fost o prestație solidă din partea mea și e important că am adus punctul.

E normal ca Mihaela să fie tensionată. Și eu am simțit presiunea. Am trecut cu greu peste emoții. Dar cred că de asta suntem la acest nivel. Trebuie să fiu pregătită pentru meciul de mâine cu Halep. O să mă odihnesc. Urmează o zi lungă”, a declarat Caroline Garcia la TV Telekom Sport. 

Citește și: 

Trăirile Simonei Halep, imaginate într-o corespondență emoționantă GSP de la Rouen » „Ești la 2.000 de kilometri de casă, iar în fiecare colț al tribunei vezi un tricou galben și pe cineva care îți strigă numele” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează