SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP // George Cosac, președintele FRT, face o afirmație surprinzătoare: „Știu câteva persoane cărora le pare rău de victoria cu Cehia”

România a învins Cehia și va juca în semifinalele Fed Cup împotriva Franței, în aprilie // FOTO: Reuters
România a învins Cehia și va juca în semifinalele Fed Cup împotriva Franței, în aprilie // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 11:45

George Cosac (51 de ani), președintele Federației Române de Tenis, face o declarație suprinzătoare după ce România s-a calificat în semifinalele Fed Cup. Fără să dea vreun nume, oficialul acuză că nu toată lumea s-a bucurat de succesul dramatic reușit de Simona Halep&co. în fața Cehiei, 3-2. 

„Știu câteva persoane cărora le pare rău de această victorie. Haideți să-i numim «cehi», dar trăiesc în România. Suntem Federația care, de un an și jumătate, nu are finanțare.

Chiar îmi spunea un prieten că am șansa să intru în istorie cu Federația, adică să devenim campioni mondiali fără un leu finanțare de la MTS pentru că doi indivizi de acolo și-au plănuit altceva încă din 2016. Ei au vrut să fie bine pentru altcineva, nu pentru tenis”, a spus George Cosac, la TV Digi Sport. 

Constantin-Bogdan Matei (PSD) este ministru al Tineretului și Sportului din noiembrie 2018. Înaintea lui, postul a fost ocupat de Ioana Bran (PSD). 

  • Semifinala de Fed Cup dintre România și Franța se va juca pe 20 și 21 aprilie. 
  • După succesul din Cehia, România și-a egalat cea mai bună performanță din istorie, semifinala din 1973. Competiția se desfășura într-un format cu totul diferit în acel moment. 

Vezi și: VIDEO Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan s-au întors în țară! Secretul din spatele victoriei fabuloase cu Cehia: „Ne-a ajutat foarte mult, avea bătături în palme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1570947506526287
Mircea Truta  •  12 Februarie 2019, 11:50

Mai e un ***, Radu Banciu il cheama, care se bucura!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează