SPORTURI  »  TENIS  »  CANADA

FED CUP // VIDEO+FOTO Eugenie Bouchard, apariție fabuloasă: costum mulat, cu imitație de piele de șarpe » Chiar și contul oficial al competiției a remarcat-o!

FOTO: facebook.com/watch/FedCup
FOTO: facebook.com/watch/FedCup

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 21:38

Canadianca Eugenie Bouchard (25 de ani, 215 WTA) trebuia să joace alături de echipa nord-americană de Fed Cup împotriva Elveției, însă s-a accidentat.

Până la acest moment nefericit, Genie s-a remarcat totuși la antrenamente cu un outfit special: un costum mulat Nike, de culoarea muștarului, cu imprimeu de piele de șarpe.

Chiar și contul oficial al competiției a publicat un video cu jucătoarea și a provocat urmăritorii paginii: „Caracterizați acest outfit într-un singur cuvânt”.

Genie Bouchard warms up in Switzerland

Sum up Genie Bouchard's outfit in one word 🤩

Publicată de Fed Cup by BNP Paribas pe Miercuri, 5 februarie 2020

După meciurile de azi, scorul la general este Elveția - Canada 2-0. Bianca Andreescu, jucătoarea cu origini românești, ar putea intra mâine pentru a încerca să salveze situația, și ea fiind victima unei accidentări încă de la finalul anului trecut.

Ana Bogdan, victorie entuziasmantă cu Veronika Kudermetova! Totul se decide mâine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  08 Februarie 2020, 09:10

Macar prin asta sa se remarce, ca cu tenisul este la pamant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează