SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Federer, lăsat fără replică: "Ar trebui să primească Șarapova wildcarduri?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 13:01

Aflat la o conferință de presă la Dubai, Roger Federer a fost încurcat de întrebările ziariștilor referitoare la Maria Șarapova și la ajutorul primit de aceasta prin intermediul wildcardurilor.

Suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, Șarapova a revenit în circuitul WTA și a primit deja wildcarduri pentru turneele de la Roma și Madrid, iar un scenariu asemănător s-ar putea repeta și în ceea ce privește Roland Garros.

"Depinde din ce punct de vedere privești, depinde cine ești. Nu știu dacă are importanță din ce cauză a fost suspendată, pentru că o suspendare este o suspendare. E greu de spus. Nu știu ce să răspund în acest caz, recunosc", a spus Federer.

Cu câteva zile în urmă, Andy Murray a declarat că nu este de acord cu modul în care procedează organizatorii turneelor și consideră că jucătorii trebuie să muncească pentru a reveni în top după o suspendare.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mvradulescu
mvradulescu  •  05 Martie 2017, 19:59
Postat de gizeh pe 04 Martie 2017, 15:06

Murray are dreptate ... wildcarduri pt tinere talente ,nu pentru ... trișoare.

Sunt total de acord cu opinia dumneavoastră. Aceste invitații ar trebui să stimuleze tinerele talente, nu să vindece rănile provocate de propria inconștiență a sportivului !

danbinci
danbinci  •  05 Martie 2017, 00:21

Nu mi se pare normal sa acorzi carduri unui om care a trisat, care si-a creat avantaj ***, si a si castigat un turneu in aceasta ipostaza. De rotunjit si-a rotunjit frumusel conturile. Cum poti aparea in fata oamenilor, fanilor, spectatorilor, ***? Aceasta este marea problema. La acest nivel , suspendarea ar trebui sa fie pe viata ca si la alti . De ce altii sunt suspendati pe viata, si altora li se acorda wild card-uri. Sunt atat de multi jucatori tineri care pot primi ei aceasta sansa. Banii ochii dracului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  04 Martie 2017, 15:06

Murray are dreptate ... wildcarduri pt tinere talente ,nu pentru ... trișoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează