SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer, Nadal sau Djokovic? Mike Tyson are un favorit și un jucător care nu îl încântă: „Nu arată deloc bine pe teren!”

Mike Tyson, la US Open 2017 / FOTO: Imago
Mike Tyson, la US Open 2017 / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 18:42 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 20:08

„Greul” Mike Tyson (56 de ani) a dezvăluit că îi preferă pe Roger Federer (41 de ani) și pe Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP) în fața lui Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP). 

Mike Tyson este un fan consacrat al tenisului. Într-un dialog purtat în cadrul podcastului „Advantage Connors”, fostul mare boxer a făcut o comparație între titanii Federer, Nadal și Djokovic. 

O nouă problemă pentru Emma Răducanu » E forțată să-și caute al 5-lea antrenor în 16 luni
ANTRENOR
O nouă problemă pentru Emma Răducanu » E forțată să-și caute al 5-lea antrenor în 16 luni

Mike Tyson: „Nadal nu arată bine când e pe teren”

„Djokovic este cel mai mare din toate timpurile, alături de Federer. Djokovic a revenit incredibil după toate acele accidentări. 

Știți deja că îl iubesc personal pe Djokovic, dar sunt de asemenea un mare fan al lui Federer. În tinerețe parcă plutea în aer. Stilul lui de joc e foarte fin. Nadal nu mă impresionează, e pur și simplu peste tot pe teren. Este un jucător foarte bun, dar nu arată deloc bine când joacă tenis. Federer în schimb e foarte elegant", a transmis Mike Tyson pentru sursa citată.

Nadal nu mă impresionează, chiar dacă e pur și simplu peste tot pe teren. Este un jucător foarte bun, dar nu arată deloc bine când joacă tenis. Federer în schimb e foarte elegant", a transmis Mike Tyson în podcastul Advantage Connors.

VIDEO Victor Hănescu și-a amintit de primul meci cu Federer: „Bă, parcă nu-i atât de speriat!” + lovitura care l-a uimit încă de la încălzire

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO + VIDEO „Frec menta! De ce râdeți?” » Eugenie Bouchard, provocată să rostească expresii românești: „Oh, Doamne, sunteți atât de ciudați!”

Fost lider mondial ATP, în spital după ce a suferit un infarct: „Dacă mi se poate întâmpla mie, înseamnă că i se poate întâmpla oricui”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează