SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

FOTO + VIDEO „Frec menta! De ce râdeți?” » Eugenie Bouchard, provocată să rostească expresii românești: „Oh, Doamne, sunteți atât de ciudați!”

Eugenie Bouchard // foto: captură YouTube @ Transylvania Open +49   FOTO
Eugenie Bouchard // foto: captură YouTube @ Transylvania Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 15:16 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 15:35

Eugenie Bouchard (28 de ani), venită în premieră în România pentru turneul Transylvania Open, unde a fost eliminată în turul inaugural, a fost provocată de organizatori să rostească câteva expresii inedite din limba română. Canadianca n-a înțeles mare lucru: „Nu are sens pentru mine”.

Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, a venit în această lună în premieră în România, cu ocazia turneului WTA250 Transylvania Open, unde a intrat pe tabloul principal grație unui wild card.

+45 FOTO

VIDEO. Eugenie Bouchard rostește expresii din limba română:

Bouchard a fost eliminată încă din primul tur, unde s-a retras în timp ce o înfrunta pe Anhelina Kalinina, dar a fost extrem de activă în afara terenului de tenis.

Până să părăsească România, a fost provocată de organizatorii turneului să rostească câteva expresii românești inedite. În videoclipul de mai jos puteți vedea rezultatul.

Ce expresii a rostit Eugenie Bouchard și cum a reacționat:

  • Mă îmbăt cu apă rece » „Ce naiba? Sunteți atât de ciudați!” 
  • Mi-am luat nasul la purtare » „Oh, Doamne” 
  • Rupe-i fâșul! » „Nu am habar ce înseamnă asta” 
  • Frec menta » „De ce râdeți? Nu are sens pentru mine, dar o să continui” 
  • Mi-e frică și de umbra mea » „Asta e singura care are sens câtuși de puțin”. 
  • Umblu cu cioara vopsită » „Ce naiba?”
+45 FOTO

Mai multe știri din tenis: 

Astăzi sunt programate semifinalele Transylvania Open » Duel 100% rusesc și o confruntare în premieră, după ce principala favorită a fost eliminată

Fost lider mondial ATP, în spital după ce a suferit un infarct: „Dacă mi se poate întâmpla mie, înseamnă că i se poate întâmpla oricui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
dobrin
dobrin  •  16 Octombrie 2022, 21:09
Postat de manx pe 15 Octombrie 2022, 23:49

Nici eu nu am auzit aceasta expresie. Adevarul este ca nu mai traiesc în România de peste 30 de ani. Trebuie sa fie expresie a noi generatii. Totusi? Ce înseamna? La ce se refera? Mersi.

Eu am auzit expresia si tot nu stiu ce inseamna. Din context rezulta tot felul de intelesuri, de la a avea relatii cu cineva (i-a rupt fasul tipei), a da pe spate pe cineva (le-a rupt fasul cu tinuta de la eveniment), a o rupe la fuga (cand a vazut ca nu e de gluma, a rupt fasul), etc.

fibra
fibra  •  16 Octombrie 2022, 07:49

Nu sunt ciudati sunt nerozi 100%.

atthur
atthur  •  16 Octombrie 2022, 07:32

Săraca fată bogată!!!În tenis,cam asra face de multă vreme: "freacă menta".Altfel,bună la tenis,dacă schimbi o literă.....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează