SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Astăzi sunt programate semifinalele Transylvania Open » Duel 100% rusesc și o confruntare în premieră, după ce principala favorită a fost eliminată

Anna Blinkova (foto) este marea surpriză a turneului: din calificări, a ajuns în semifinale // sursă foto: Facebook @ TransylvaniaOpen
Anna Blinkova (foto) este marea surpriză a turneului: din calificări, a ajuns în semifinale // sursă foto: Facebook @ TransylvaniaOpen

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 09:42 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 10:21

Anastasia Potapova - Anna Blinkova și Xiyu Wang - Jasmine Paolini sunt semifinalele Transylvania Open 2022, turneul WTA250 care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Anhelina Kalinina, principala favorită la startul tabloului principal, a fost eliminată vineri, în sferturi.

  • Meciurile din semifinalele Transylvania Open vor fi transmise la TV de DigiSport 2. 

Astăzi vor fi stabilite finalistele la Transylvania Open, turneu aflat la a doua ediție. De la ora 15:00, pe terenul principal din Polivalenta din Cluj-Napoca, va avea loc un duel 100% rusesc.

Anastasia Potapova, locul 48 WTA, o va înfrunta pe Anna Blinkova (138 WTA), marea surpriză a turneului, care a fost nevoită să treacă de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

Vineri, în sferturi, Potapova a învins-o pe Anna Bondar, 7-5, 3-6, 6-1, în timp ce Blinkova a provocat o surpriză uriașă, eliminând-o în 3 seturi (6-7, 6-1, 6-3) pe principala favorită a turneului, Anhelina Kalinina.

Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Ce l-a deranjat pe MM Stoica: „Pentru ce să mă duc? M-ai ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umileşti”

Astăzi se joacă semifinalele Transylvania Open » Două rusoaice, o chinezoaică și o jucătoare din Italia au ajuns în careul de ași

Imediat după prima semifinală va începe al doilea duel din careul de ași, între Xiyu Wang, din China, locul 59 WTA, și italianca Jasmine Paolini, #78 WTA. Cele două jucătoare se vor înfrunta pentru prima dată în circuit. 

Wang a trecut în sferturi de iberica Nuria Prrizas-Diaz, 6-1, 7-6 (5), iar Paolini a învins-o pe Jule Niemeier, din Germania, 7-5, 7-5.

Dintre jucătoarele rămase, Anastasia Potapova este cotată cu cea mai bună șansă la câștigarea turneului. Rusoaica este cap de serie număr 4 și are un trofeu câștigat în carieră, în acest an, la Istanbul.

Mai multe știri din tenis: 

O nouă problemă pentru Emma Răducanu » E forțată să-și caute al 5-lea antrenor în 16 luni

Fost lider mondial ATP, în spital după ce a suferit un infarct: „Dacă mi se poate întâmpla mie, înseamnă că i se poate întâmpla oricui”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează