SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer, Nadal și Djokovic au grup pe WhatsApp! Detalii date de sârb

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 17:56

Novak Djokovic (1 ATP), care va juca în această săptămână la Dubai, a dezvăluit în cadrul unui interviu că există un grup de WhatsApp din care mai fac parte Rafael Nadal (2 ATP) și Roger Federer (3 ATP).

„Sunt perioade în care suntem activi pe grup și unele în care nu prea suntem, dar în perioadele active răspundem toți”, a spus liderul mondial.

Informația despre acest grup a venit mai întâi de la Rafael Nadal, care în această săptămâna va juca în turneul de la Acapulco (Mexic).

Roger Federer nu merge la Roland Garros

Campionul elvețian a suportat o intervenție chirurgicală la genunchiul drept miercuri, în Elveția, motiv pentru care nu va putea fi prezent la o serie de turnee pe care le avea în calendar. Între ele și Roland Garros, singurul concurs pe zgură pe care plănuia să-l dispute în acest sezon

Vezi și:

EXCLUSIV // VIDEO Ilie Năstase în lacrimi: „Parcă mi-au tăiat un deget de la picior! Am avut un vis nebun că m-am dus peste Ceaușescu și ăla era mort"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
537618173433095
Lica Dumitriu  •  25 Februarie 2020, 11:00

Bosorogul Tiriac daca are asa multi bani de ce nu cumpara de la primarie un teren ,pe care sa construiasca 10 terenuri de tenis .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează