TENIS  ·  ATP

Federer, Nadal și Djokovic au grup pe WhatsApp! Detalii date de sârb

Luni, 24 Februarie, 17:56

Novak Djokovic (1 ATP), care va juca în această săptămână la Dubai, a dezvăluit în cadrul unui interviu că există un grup de WhatsApp din care mai fac parte Rafael Nadal (2 ATP) și Roger Federer (3 ATP).

„Sunt perioade în care suntem activi pe grup și unele în care nu prea suntem, dar în perioadele active răspundem toți”, a spus liderul mondial.

Informația despre acest grup a venit mai întâi de la Rafael Nadal, care în această săptămâna va juca în turneul de la Acapulco (Mexic).

Roger Federer nu merge la Roland Garros

Campionul elvețian a suportat o intervenție chirurgicală la genunchiul drept miercuri, în Elveția, motiv pentru care nu va putea fi prezent la o serie de turnee pe care le avea în calendar. Între ele și Roland Garros, singurul concurs pe zgură pe care plănuia să-l dispute în acest sezon

Vezi și:Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (1)

Lica Dumitriu  •  25 Februarie 2020, 11:00

Bosorogul Tiriac daca are asa multi bani de ce nu cumpara de la primarie un teren ,pe care sa construiasca 10 terenuri de tenis .

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1