SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Veteranul Feliciano Lopez scrie istorie la Australian Open! Deține recordul de prezențe consecutive la Grand Slam-uri și a egalat o performanță din 1974

Veteranul Feliciano Lopez (39 de ani, 65 ATP) a revenit senzațional în fața italianului Lorenzo Sonego (25 de ani, 35 WTA) și s-a impus 5-7, 3-6, 6-3, 7-5, 6-4.
Veteranul Feliciano Lopez (39 de ani, 65 ATP) a revenit senzațional în fața italianului Lorenzo Sonego (25 de ani, 35 WTA) și s-a impus 5-7, 3-6, 6-3, 7-5, 6-4.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 11:07 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 14:03

Veteranul Feliciano Lopez (39 de ani, 65 ATP) a revenit senzațional în fața italianului Lorenzo Sonego (25 de ani, 35 WTA), s-a impus 5-7, 3-6, 6-3, 7-5, 6-4 și s-a calificat în turul 3 de la Australian Open. 

  • În șaisprezecimile de finală de la Australian Open, Feliciano Lopez va juca împotriva rusului Andrey Rublev (8 ATP)

Feliciano Lopez își trăiește a doua tinerețe. Veteranul spaniol a ajuns la 75 de participări consecutive la turneele de Grand Slam, record absolut în era Open. În această noapte, Lopez a devenit cel mai în vârstă jucător care recuperează un deficit de două seturi, după semifinala de la Wimbledon 1974, dintre Ken Rosewall și Stan Smith. 

Feliciano Lopez, meci special la Australian Open 

Italianul Sonego pornea ca favorit cert, cu o cotă de 1,20. Primele două seturi s-au desfășurat în concordanță cu previziunile bookmakerilor, dar totul s-a schimbat în actul 3. Feliciano a devenit mai agresiv, a început să riște și a profitat de ezitările adversarului. Serviciul i-a funcționat la parametri excelenți în continuarea jocului, nu a mai cedat niciun game pe propria servă și s-a impus la finalul unui meci de 3 ore și 21 de minute.

Am devenit tată, nu am avut foarte mult timp să mă antrenez în ultima vreme. Aici, în Australia, am stat mai mult în carantină. În aceste condiții, să ajung în turul 3 e un lucru foarte special. Sunt epuizat, dar sunt foarte fericit
- Feliciano Lopez

Cele mai multe apariții consecutive la turneele de Grand Slam:

  • Feliciano Lopez - 75 
  • Fernando Verdasco - 67 
  • Roger Federer - 65 
  • Andreas Seppi - 62 
  • Wayne Ferreira - 56 
  • Stefan Edberg - 54

VIDEO. Feliciano Lopez, epuizat după meciul cu Sonego

Citește și alte știri de la Australian Open: 

VIDEO Campioana en-titre a fost eliminată de la Australian Open și a apărut plânsă la conferință: „Mai pot rămâne la acest nivel?”

La ce oră joacă Simona Halep și Sorana Cîrstea în turul 3 de la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează