SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BASEL

FINALA COPIL - FEDERER // Cuvinte de aur de la Federer » Ce i-a transmis elvețianul lui Marius Copil după ce l-a învins în finala de la Basel

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 18:18

FINALA COPIL - FEDERER // Marius Copil, 28 de ani și numărul 93 ATP, a cedat în finala de la Basel în fața lui Roger Federer, 6-7(5), 4-6, însă a primit numai laude din partea elvețianului.

Federer, numărul 3 ATP, a avut mari emoții în finala disputată chiar în orașul natal. Copil a controlat meciul în multe momente, distanțându-se în debutul ambelor seturi.

Jocul românului l-a impresionat pe Roger, care a ținut să îl încurajeze pe tenismanul român după finală: ”Felicitări, Marius! Îți doresc să joci la fel de bine și în sezonul următor. Jocul tău merită să fie răsplătit cu rezultate bune”.

Grație evoluției excelente de la Basel, Marius Copil va urca pe locul 60 ATP începând de luni.

Citește și:

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Octombrie 2018, 08:32

Nu cred ca aceste cuvinte au fost spuse de complezenta. Am simtit cu totii marea schimbare din jocul lui Marius. Si daca avea un plus de experienta in 'zonele inalte' l-ar fi invins si pe Roger. Succes pe mai departe. Ai calitati si jocul tau actual merita rezultate pe masura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează