SPORTURI  »  TENIS  »  CIRCUITUL ATP / CHALLENGER

Florin Mergea s-a calificat în semifinale la dublu, în Maroc

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2009 00:00

Perechea Florin Mergea/Denis Istomin (Romania/Uzbekistan) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Marrakech (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 106.500 de euro, informează atptennis.com, conform Fanatik.

Mergea şi Istomin au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), cuplul Dick Norman/Rogier Wassen (Belgia/Olanda), cap de serie numarul 3.


În semifinale, românul şi partenerul său de dublu vor întîlni perechea spaniolă Ruben Ramirez Hidalgo/Santiago Ventura.

Perechea Florin Mergea/ Denis Istomin (Romania/Uzbekistan) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Marrakech (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 106.500 de euro, informează atptennis.com, conform Fanatik.

Mergea şi Istomin au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), cuplul Dick Norman/Rogier Wassen (Belgia/Olanda), cap de serie numarul 3.

În semifinale, românul şi partenerul său de dublu vor întîlni perechea spaniolă Ruben Ramirez Hidalgo/ Santiago Ventura.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  20 Martie 2009, 21:43

Vedeti ca a si jucat semifinala.. a pierdut..ziaristii lu` peste. Puneti stirea ca el s`a calificat in semifinale dupa ce semifinala s`a disputat. Vai de lume.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează