SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRI

GALERIE FOTO Loredana, fosta lui soție, vine cu dezvăluiri șocante: „«Să facem sex cu astea două?!». M-am ridicat, l-am bătut măr și am plecat!”

Bjorn Borg și Ilie Năstase/ foto Imago Images +14   FOTO
Bjorn Borg și Ilie Năstase/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 19:26 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 21:22

Loredana Berte, fosta soție a legendarului tenismen Bjorn Borg (67 de ani), a făcut dezvăluiri șocante în Italia despre fostul mare rival al lui Ilie Năstase.

Dependent de sex și cocaină, Bjorg a avut nenumărate ieșiri din decor în tinerețe. Iar una dintre ele e rememorată de Loredana Berte, în emisiunea realizată de Francesca Fagnani la Rai2.

GALERIE FOTO. Loredana Berte, dezvăluiri șocante despre Bjorn Bjorg

Loredana Berte
Loredana Berte
Loredana Berte
Loredana Berte
Loredana Berte
+10 FOTO

„El prefera cocaina în locul meu, iar eu nu am putut accepta asta”, spune Loredana, potrivit Corriere dello Sport.

Apoi, ea a povestit episodul care a pus capăt căsniciei cu Borg: „Eram în Florida, când ne-am întors la hotel văd că el ridică telefonul și sună la room service. Cerea două prostituate. Au venit două, îmbrăcate în piele, cu bice la ele. Mi-a spus că trebuie să trecem la un alt nivel.

L-am întrebat: «Să facem sex cu astea?». L-am apucat de mână, l-am bătut măr și am plecat!”.

Mircea Sandu și-a cumpărat 3 apartamente în Monte Carlo » Cui le-a împărțit „Nașul”
Monte Carlo
Mircea Sandu și-a cumpărat 3 apartamente în Monte Carlo » Cui le-a împărțit „Nașul”

Loredana Bertè şi Björn Borg au fost căsătoriţi între 1989 şi 1993, după ce el şi Mariana Simionescu divorţaseră în 1984, iar între timp avusese o legătură cu modelul suedez Jannike Björling.

În 2015, Berté, un mit al muzicii în ţara ei, supranumită Sophia Loren a rock-ului italian, şi-a publicat autobiografia. O femeie decisă, care a dus o viaţă de excese, a cunoscut zeci de personalităţi, Michael Jackson, Mick Jagger, Woody Allen sau Andy Warhol, a fost adulată şi invidiată.

Un capitol îi este dedicat lui Borg, pe care l-a cunoscut în 1988, la Ibiza. Au trăit împreună „un infern", scrie Bertè. Temele cele mai sensibile sunt legate de dependenţele nordicului. De droguri şi de sex .

„Bjorn Borg era un om pierdut. O ruină"

„La începutul anilor '90, obsesia lui pentru cocaină era monstruoasă, devenise iremediabilă. Se transformase într-un pericol social", aşa începe capitolul din carte despre Borg.

„La Milano, cobora în stradă şi cerea droguri oricui trecea pe acolo. Avea nevoie. Nu-i păsa de nimic, nici de reputaţie, nici de consecinţe. Într-o zi, când era într-o stare precară, l-am dus la nişte amici transsexuali şi i-am rugat să-l ţină la ei o vreme, ca să evităm scandalul. «Plătesc eu tot, numai luaţi-l de aici!»", povesteşte Bertè.

Portretul pe care i-l face suedezului e necruţător. „O marionetă cu ochelari de soare. Un om pierdut. O ruină" sunt cuvintele folosite de cântăreaţă. Îi cerea bani în efectiv.

„Îi dădeam cinci milioane de lire şi apoi aflam că luase o cutie întreagă de Rohypnol, drogul violatorilor. Nu se schimba, era mereu la fel. Omul care în 1989 a încercat să se sinucidă şi a scăpat după o spălătură stomacală".

În timp însă, Borg a reuşit să iasă din păienjenişul dependenţelor. Şi-a fondat propria firmă de lenjerie, care în Suedia a ajuns a doua ca faimă, după Calvin Klein.

Citește și:

Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Hagi: „Gică n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar nu eram chiar atât de pervers”
MONDEN
Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Hagi: „Gică n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar nu eram chiar atât de pervers”
Hamilton vrea să dea lovitura » Ce a făcut după despărțirea de modelul brazilian
MONDEN
Hamilton vrea să dea lovitura » Ce a făcut după despărțirea de modelul brazilian

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
ricco
ricco  •  03 Aprilie 2024, 08:40

NENOROCITILOR, in America NU sunt cenzurat in asemenea hal... De ce nu ma lasati sa spun ce este ???...

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  03 Aprilie 2024, 07:00

Extraordinar articolul, cele mai importante știri sportive se găsesc doar pe GheShePee!!

talpaiadului
talpaiadului  •  02 Aprilie 2024, 22:34

"Neputând să te ajungă, crezi c-or vrea să te admire? Ei vor aplauda desigur biografia subțire, Care s-o-ncerca s-arate că n-ai fost vrun lucru mare, C-ai fost om cum sunt și dânșii… Măgulit e fiecare, Că n-ai fost mai mult ca dânsul."

Vezi toate comentariile (5)
Comentează