GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONTE CARLO

FOTO Mircea Sandu și-a cumpărat 3 apartamente în Monte Carlo » Cui le-a împărțit „Nașul”

Raluca Sandu / Foto: Instagram +14   FOTO
Raluca Sandu / Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 20:21 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 21:05

Mircea Sandu (71 de ani), fost președinte al FRF, a vândut casa pe care o deținea în Nisa, în Franța. „Nașul” și-a cumpărat din banii obținuți trei apartamente în Monte Carlo din Monaco.

Mircea Sandu și-a achiziționat apartamentele în zona Beausoleil din „orașul miliardarilor”, cunoscută pentru faptul că oferă o gamă de imagini superbe.

Planurile lui Mircea Sandu cu casele din Monte Carlo

Raluca Sandu / Foto: Instagram
Beausoleil / Foto: Getty Images
Beausoleil / Foto: Getty Images
Beausoleil / Foto: Getty Images
Beausoleil / Foto: Getty Images
+10 FOTO

Fostul conducător al Federației Române de Fotbal se va muta într-unul dintre apartamente, iar pentru celelalte două are deja planul făcut.

Sandu îi va oferi o locuință fiicei sale, Raluca Sandu (44 de ani), iar pe cealaltă o va închiria în schimbul sumei lunare de 10.000 de euro, informează site-ul sportpesurse.ro.

Mircea Sandu, președinte FRF timp de 24 de ani

Mircea Sandu a ocupat funcția de președinte al Federației Române de Fotbal între anii 1990 și 2014, perioadă în care echipa națională s-a calificat la trei Campionate Europene (1996, 2000 și 2008) și la două Campionate Mondiale (1994 și 1998).

Loredana, fosta lui soție, vine cu dezvăluiri șocante: „«Să facem sex cu astea două?!». M-am ridicat, l-am bătut măr și am plecat!”
DEZVĂLUIRI
Loredana, fosta lui soție, vine cu dezvăluiri șocante: „«Să facem sex cu astea două?!». M-am ridicat, l-am bătut măr și am plecat!”

Mircea Sandu a avut o carieră impresionantă ca atacant în Liga 1, fiind unul dintre vârfurile cele mai eficiente din istoria competiției. El este cel mai bun marcator din istoria Sportului Studențesc din primul eșalon, cu 163 de goluri.

182de goluri a marcat Mircea Sandu de-a lungul carierei, dintre care 178 pentru Sportul Studențesc, două pentru Progresul București și două pentru Gloria Buzău

Mircea Sandu se luptă pentru a treia oară cu cancerul

Mircea Sandu și-a cumpărat 3 apartamente în Monte Carlo » Cui le-a împărțit „Nașul”
Mircea Sandu / Foto: GSP.ro

„Nașul” a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, că a fost diagnosticat pentru a treia oară cu cancer.

Sandu a învins cancerul la ficat în 2009 și pe cel la plămâni în 2020. Acum, suferă de cancer la prostată, dar este încrezător că va trece din nou peste boală.

Cu lacrimi în ochi când și-a amintit că prima soție i-a murit tot de cancer, când ea avea 46 de ani, Mircea Sandu a mărturisit că se simte încrezător că poate să învingă pentru a treia oară necruțătoarea boală.

„În momentul de față trebuie să fac tratament. Dimineața iau 12 pastile. La prânz, alte șapte. Seara, ceva mai multe, 17 pastile. O să trec eu și peste asta, nu mă doboară pe mine un cancer”, spunea Mircea Sandu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO  Mircea Sandu are din nou probleme medicale: "Am cancer! Al treilea! Trebuie să-l dovedesc și p-ăsta... "

Controversele în care a fost implicat Mircea Sandu

Mircea Sandu are un istoric plin de controverse. Direcția Națională Anticorupție l-a trimis în judecată, pe 17 iunie 2013, acuzându-l de abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru și folosirea influenței sau autorității pentru obținerea de foloase necuvenite în dosarul dezafilierii clubului de fotbal Universitatea Craiova.

La aproape doi ani, pe 15 iunie 2017, Mircea Sandu a fost achitat definitiv de Curtea de Apel București în acest dosar.

DNA l-a trimis din nou în judecată pe Sandu, pe 4 iunie 2019, sub acuzația de luare de mită, de data aceasta alături de soția sa, Elisabeta. Curtea de Apel București l-a achitat definitiv, alături de soția sa.

La rândul lor, procurorii DIICOT l-au trimis, pe 6 octombrie 2020, pe Mircea Sandu în judecată. Ei îl acuză de constituire de grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani.

Citește și:

Mircea Sandu, intervenție în forță în scandalul dintre Gică Popescu și Edi Iordănescu: „Gică a fost un jucător uriaș, cum să nu aibă voie să vorbească despre națională?”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Mircea Sandu, intervenție în forță în scandalul dintre Gică Popescu și Edi Iordănescu: „Gică a fost un jucător uriaș, cum să nu aibă voie să vorbească despre națională?”
Prima parte din interviul-eveniment cu Mircea Sandu, la 70 de ani » Discuții despre cariera de fotbalist, cei 24 de ani în fruntea FRF și afirmații tari despre Iordănescu și Hagi
MIRCEA SANDU LA 70 DE ANI
Prima parte din interviul-eveniment cu Mircea Sandu, la 70 de ani » Discuții despre cariera de fotbalist, cei 24 de ani în fruntea FRF și afirmații tari despre Iordănescu și Hagi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
grigs1981
grigs1981  •  03 Aprilie 2024, 17:21

Nircea Sandu este casatorit cu sotia unui mafiot roman mort la inceputul anilor`90.Din cauza ei Mircea Lucescu nu a mai avut sansa de a fi numit la carma Nationalei...Cauza,Lucescu nu si-ar fi tinut o promisiune fata de fostul ei sot!D-ale mafiei din fotbal...Giovani Becali a fost unul dintre locotenentii acelui sef de gasca...poate va povesti in film...

TZTZ
TZTZ  •  03 Aprilie 2024, 15:11

Dupa ce s-a scris mai sus, tot nu vreti sa schimbati titlul? Vedeti link-ul mai jos: https://en.wikipedia.org/wiki/Beausoleil%2C_Alpes-Maritimes P.S. Sunt vecini, dar nu sunt Montecarlo. Iar aici stau "sarantocii" care nu isi permit un apartament in Montecarlo si eventual sa plateasca sute de euro roaming Montecarlo neefiind in EU

VanBasten2000
VanBasten2000  •  03 Aprilie 2024, 09:34
Postat de eduard1959 pe 02 Aprilie 2024, 23:40

Beausoleil nu este in Monte-Carlo. Este in Franta. Diferenta mica la distanta in km, dar enorma la pret si la impozit. Un apartament in Monte -Carlo , 2 dormitoare de la 5.000.000 euro. In Beausoleil, pana la 1.000.000. euro. De ce informati gresit sau chiar cu buna voie mintiti.

Nu e suficient ca scriu incorect gramatical?! Acum mai ceri sa foloseasca si Google...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează