SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Fostul antrenor al Simonei Halep acuză: „A fost o scăpare, probabil a echipei, iar ea plătește”

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 12:31 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 12:51

Artemon Apostu-Efremov, fost antrenor al Simonei Halep (32 de ani) a vorbit despre situația jucătoarei din Constanța.

Simona a fost suspendată 4 ani, în septembrie 2023, după ce a fost depistată cu roxadustat la US Open 2021, iar ITIA a acuzat-o și de nereguli în pașaportul biologic. 

Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”
MESAJ
Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”

Simona Halep, apărată în scandalul de dopaj: „Eu știu cât de atentă și cât de riguroasă era” 

Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre decizia în cazul Simonei și o apără pe dubla câștigătoare de Grand Slam. 

„Din punctul meu de vedere, a fost o scăpare, nu știu a cui. Probabil a echipei din spatele ei. Pentru că eu știu cât de atentă și cât de riguroasă era cu orice era în jurul ei. 

Citisem un interviu dat de Cristi Balaj, care, la un moment dat a fost șeful de la Anti-Doping... Eu îl sunasem, aveam numărul de la Simona, care mi-a cerut să întreb de anumite medicamente pe care trebuia să le ia la un moment dat. La fel, știu și că Teo Cercel era extrem de riguros cu asta.

Până la urmă, toată cariera ei, până acum un an, a fost testată de extrem de multe ori. Pașaportul biologic a existat și atunci, dar nu au existat nereguli, nu a existat nimic. Deci, undeva a fost o scăpare pe care ea o plătește. Dacă nu există intenție, există scăpare”, a spus Artemon Apostu-Efremov, citat de sport.ro. 

VIDEO Simona Halep continuă antrenamentele

Citește AICI investigația GSP în Canada, la firma acuzată de Simona Halep

Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”
MESAJ
Simona Halep, mesaj categoric: „Nu voi renunța niciodată!”
Daria Snigur, jucătoarea care a învins-o pe Halep în ultimul meci dinaintea suspendării, face valuri la Transylvania Open
Transylvania Open
Daria Snigur, jucătoarea care a învins-o pe Halep în ultimul meci dinaintea suspendării, face valuri la Transylvania Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danglumetu
danglumetu  •  23 Octombrie 2023, 20:26

ati mai scos inca unul, la fel de nerelevant, din categoria majoritara a lui ''probabil''! incapatinarea proverbiala si umilirea publica a echipei pt ca, vezi-Doamne, sint *** platite, se platesc! de la maritis, cind si-a pus familia in cap cu alegerea facuta, a inceput degringolada! totul a culminat cu ce s-a intimplat la us open, fostul sot a refuzat sa detalieze, multi ziaristi din redactia gsp stiu, de asemenea, nimeni nu spune dar nici nu e greu de presupus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vic_5864
Vic_5864  •  23 Octombrie 2023, 17:47

Bravo ei ca se antreneaza, sper sa revina cat de curand. A slabit si ii sade bine, inca este tanara. Eu sunt alaturi de ea si nu numai eu. O sa scape si o sa demonstreze. Pacat ca in perioada asta de pauza fortata, putea sa faca un copil, dar chiar nu este nici un baiat serios alaturi de ea? Pacat.

Trandafir
Trandafir  •  23 Octombrie 2023, 17:18

Prostia se plateste. Proverb #sa nu ai incredere in greci nici cand iti fac daruri# ! Lipsa de caracter. Cum poti sa renunti pentru niste straini la oamenii care te-au facut campioana. A primit ceiace a meritat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează