TENIS  ·  PARIURI ÎN TENISUL ROMÂNESC

Fostul antrenor al Soranei Cîrstea face dezvăluiri incredibile din lumea tenisului românesc: „Sunt persoane care pariază, e un fenomen care trebuie combătut”

Marius Comănescu // Foto: libertatea
Marius Comănescu // Foto: libertatea

Vineri, 19 Iulie 2019, 21:47

Antrenorul Marius Comănescu (53 de ani) face dezvăluiri incredibile din lumea tenisului. Acesta a vorbit despre flagelul blaturilor și despre oamenii din tenisul românesc care pariază.

„În mod cert, eu cred că persoane din tenisul românesc pariază. Este un fenomen care trebuie combătut. Persoanele care stau cu telefonul în mână la turnee se duc la nivel de challenger-uri și de futures. Le este mai ușor acolo, nu există vizibilitatea de la WTA și ATP.

Persoanele care se ocupă cu așa ceva încearcă să devină familiare cu sportivii și să parieze pe puncte, pe game-uri”, a spus Marius Comănescu pentru Libertatea.

Cea mai mare reușită ca antrenor pentru Marius Comănescu a fost în 2009, când a luat-o pe Irina Begu de pe locul 250 și a dus-o în Top 40, în doar un an și jumătate.

Comănescu a colaborat și cu Sorana Cîrstea, din 2015 până la Roland Garros 2018: ”Este extraordinară, o perfecționistă, însă își pune o prea mare presiune. Ne-am despărțit când i-am zis că nu pot s-o mai ajut. Dacă aș fi știut cum, aș fi rămas cu ea și i-aș fi rezolvat problemele”.

 Vezi și:

Patricia Țig e în semifinale la București! Performanță de excepție pentru româncăCâștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1