SPORTURI  »  TENIS  »  

FOTO Ce forță! Un jurnalist a remarcat pe Twitter un detaliu fabulos la Rafael Nadal, în timpul Cupei Davis

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 12:16

Rafael Nadal (33 de ani, 1 ATP) a fost eroul Spaniei la ediția din acest an a Cupei Davis, câștigând 8 meciuri în decurs de o săptămână și facilitând drumul ibericilor spre trofeu.  

Chiar în timpul întrecerii desfășurate la Madrid, jurnalistul Matthew Willis a făcut o remarcă interesantă pe Twitter, scoțând în evidență musculatura impresionantă de pe antebrațul stâng al spaniolului. 

FOTO Ce forță! Un jurnalist a remarcat pe Twitter un detaliu fabulos la Rafael Nadal, în timpul Cupei Davis

Diferența dintre mâna stângă, cea cu care lovește, și mâna dreaptă este una substanțială, așa cum se poate observa în poza de mai jos.  

Rafael Nadal a avut în 2019 unul dintre cei mai solizi ani din carieră. Ibericul a încheiat sezonul cu un bilanț de 58 de victorii și 7 înfrângeri, s-a impus la US Open și Roland Garros, a câștigat 4 titluri în total, plus Cupa Davis, și a încheiat anul pe locul 1, pentru a cincea oară în carieră. 

Vezi și: 

DAVIS CUP // VIDEO Spania, regină pentru a 6-a oară! Rafael Nadal aduce victoria decisivă în fața Canadei, după o nouă zi plină de dramatism și emoții

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1174981895855452
András Bodor  •  29 Noiembrie 2019, 19:39

Dar ca inainte de fiecare minge se scarpina in cur si pe la urechi, in mod enervant, nu a observat? Nimeni nu-i zice ca e aberant ce face?!

robby73
robby73  •  26 Noiembrie 2019, 13:27
Postat de portardelegenda pe 26 Noiembrie 2019, 12:52

Jurnalistul care a remarcat putea sa mai remarce si fapul ca pozitia antebratului stang este rasucita spre exterior in timp ce antebratul drept e in pozitie naturala. In concluzie o iluzie optica ce a dus la exaltarea unui jurnalist incompetent

E ceva normal în tenis, ca un antebraț să fie mai antrenat și mai bine dezvoltat ca celalalt. Nu aș spune că jurnalistul e incompetent, mai repede că tu nu te uiți la detalii în tenis.

robby73
robby73  •  26 Noiembrie 2019, 13:23

Un sportiv serios, care face antrenamente serioase, arată așa ca Nadal. Are un corp bine lucrat. La uni le dă Dumnezeu, la alții nu prea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează