TENIS    •   WTA ROMA

FOTO Detaliul asupra căruia Simona Halep și Caroline Wozniacki au căzut de acord: "M-a cucerit din prima zi!!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Joi, 17 Mai

Caroline Wozniacki (27 de ani) este lider WTA în clasamentul virtual al acestui moment și se simte minunat pe zgura de la Roma. Caroline Wozniacki s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului de la Foro Italico, învingând-o pe Alison Van Uytvanck, scor 6-1, 6-4. În turul următor o va întâlni pe Anastasija Sevastova.

"Roma este un loc special, e o combinație ideală. Așezarea, tradiția, istoria, căldura oamenilor, totul este la superlativ aici.

Când am debutat în circuit, arena Pietrangeli era terenul principal al acestui turneu. Arhitectura lui m-a cucerit de la început. Ador statuile, fântânile și copacii pe care îi poți vedea de jur împrejur", a declarat Wozniacki pentru site-ul WTA.

foto Vezi în galeria foto de mai sus imagini de la Foro Italico!

"Mă simt excelent pe Pietrangeli. Este terenul meu favorit. Ador să joc la Roma. Din păcate, nu am timp să vizitez orașul. Prefer să-mi păstrez energia pentru antrenamente"Simona Halep

Caroline Wozniacki poate deveni oficial lider WTA la finalul aceste săptămâni dacă Simona Halep nu ajunge în semifinale la Roma. Vezi toate calculele AICI!

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase