SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Halep a revenit în țară după finala pierdută la Roland Garros: "M-am uitat chiar de dimineață la meci. Ostapenko a jucat inconștient!" » Turneu la care e posibil să renunțe

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 18:16

Simona Halep a revenit în țară după ce a pierdut finala disputată la Roland Garros contra Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6, și susține că ia în calcul posibilitatea de a renunța la turneul de la Birmingham.

Românca, locul 2 WTA după turneul francez, susține că a urmărit secvențe din meciul cu Ostapenko și a analizat aspectele la care a fost surclasată de jucătoarea letonă. 

"M-am uitat chiar de dimineață la meci, nu la tot, dar m-am uitat un pic la mingile de break pe care le-am avut la 3-0. Nu mi s-a părut că am jucat rău, dar ea a jucat mai bine, a făcut un tenis puțin inconștient după părerea mea. A lovit foarte tare și totul i-a intrat.

Cred că am fost destul de curajoasă pe toată perioada turneului și pe toată perioada sezonului de zgură. Dacă va veni ziua în care voi fi numărul 1, va fi  bine, dar momentan vreau să mă odihnesc pentru a fi la 100%, să pot intra din nou în competiții.

Urmează două zile de pauză și apoi turneele pe iarbă. Voi face din nou un control la gleznă, însa mă simt bine, nu am avut dureri. Nu am obiective, momentan vreau doar odihnă. E posibil să nu merg la Birmingham", a declarat Halep pe aeroport.

Simona a glumit după declarația făcută de Karolina Pliskova, adversara pe care a eliminat-o în semifinale la Roland Garros. Cehoaica a spus că și-ar paria toți banii pe victoria lui Halep în finală, iar românca i-a răspuns: "Îmi pare rău, îi returnez pariul, poate după clasament ar fi fost normal să câștig eu".

Turneul de la Birmingham este programat să înceapă pe data de 19 iunie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
1353895844646470
Budache Ionut Tudor  •  12 Iunie 2017, 12:04

Inconștiență spui stimată Halep? Să fim sinceri și sa recunoaștem că singurul adversar dificil din turneu a fost Pliskova că în rest numai amatoare...și in legătură cu Ostapenko a avut curajul unei jucătoare mari ținând cont că nici cu cele 54 de greșeli nefortate nu ai reușit să o bați. Nu cred sincer ca ai calitate de a câștiga un grand Slam.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  12 Iunie 2017, 09:59

...,,inconstienta asta se numeste curaj si incredere,ceea ce ar trebui sa avem si noi in sport...nu este nicio problema ca ai pierdut,problema este ca am avea nevoie de putina inconstienta...adica nu ti-ar strica...

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Iunie 2017, 08:38

Hai ca ma si enervezi Simona.. parca nu stiai ca asa joaca pustoaica, toata lumea stie ca da decisiv. Ai pierdut la un copil de 20 de ani asa sansa mai rar. Ai pierdut pe mana ta , in setul 2 la 3-0 trebuia sa manaci pamantul, copilul ala ear pierdut, dar ti ai lasat-o moale ai crezut ca vei castiga lejer sau te-a luat frica ca vei deveni nr. 1 mondial . Pacat mare pacat, oricum ramai o mare campioana.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează