SPORTURI  »  TENIS  »  ECHIPAMENT

FOTO Încălțăminte specială pentru Simona Halep în acest sezon » Românca și-a prezentat noile achiziții

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 21:52

Simona Halep va evolua cu o nouă pereche de încălțări speciale create pentru a-i face jocul mai ușor.

Încălțările au inscripționat: "Cu toată inima, cu toată viteza înainte". Halep va purta noul model de Adizero Ubersonic 2, care e confecționat din materiale ușoare ce reduc greutatea și creează confort și stabilitate sportivei noastre.

simona halep adidasi

Simona Halep va debuta în această noapte la turneul de la Montreal, de la ora 03:00 contra Dariei Gavrilova (locul 45 WTA). Cele două s-au mai întâlnit anul acesta în turul al doilea de la Roma, când australianca s-a impus în trei seturi, 6-3/4-6/6-3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 05:27

Deocamdata nu s-a ... înnoit :-) Dar a facut un meci excelent, chiar si amicului Ovidel i-ar fi plăcut cateva puncte chiar daca nu ii place Halepa :-) Gavrilova aia pare căzută in oala cu Meldonium la botez, cam ca Obelix in cazanul cu poțiune magica, ca parca e saraca pe arcuri, cred ca sare si cand doarme :-) Simonica cu excepția faptului ca a dat cu piciorul (sau racheta daca vreți) la cam multe mingi de break a fost aproape perfecta, nicio șansa pt rusoaica in fata nr 5 mondial (si cand te gândești ca e acolo de trei ani spre disperarea haterilor) si totodata lidera meciurilor câștigate pe "hard" in acest sezon. Următoare adversara pare sa fie Pliskova, pe Eranni am văzut-o la Bucuresti, nu pare deloc in forma ... Succes Monicăi, desi sa o scoți pe #4 pe hard este cam misiune imposibila, Aga fiind o super putere pe aceast tip de suprafața, *** cum am zis de multe ori :-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 01:12

Toată viata m-am întrebat ce înseamnă "hustle" si de abia acum am aflat :-) Asta e, pt unii engleza e o limba cu adevarat straina :-) Bafta Simonica, ia-le banii ăstora din nou, dar anul asta i-ai pe toti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează