SPORTURI  »  TENIS  »  METROSPORT

FOTO Marijana Veljovic captează atenția și la Wimbledon: imagini impresionante cu cea mai sexy arbitră din tenis

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 21:25 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 21:38

Marijana Veljovic, 34 de ani, e prezentă în aceste zile la Turneul din Mare Șlem de la Wimbledon. Tânăra din Serbia s-a făcut remarcată și la această competiție, mai ales datorită asemănării ei cu celebra actriță Jennifer Lopez.

Marija e nelipsită la turneele de tenis, ea arbitrând atât la masculin, cât și la feminin în toate competițiile, inclusiv Roland Garros, Australian Open sau US Open.

Marijana Veljovic e comparată cu Jennifer Lopez

Tânăra arbitră atrage atenția datorită fizicului ei, ea fiind considerată cea mai sexy arbitră din tenis. De multe ori, chiar ea e una dintre atracțiile jocurile de tenis, mai ales atunci când meciurile sunt lipsite de ritm și pasiune.

Marijana nu ezită să se confrunte cu jucătorii, atunci când apar tensiuni, ea ținându-i piept la Australian Open chiar și lui Roger Federer, jucător căruia i-a acordat un avertisment după ce elvețianului i-a scăpat o înjurătură în tensiunea unui meci. De altfel, Marijana l-a pus la punct și pe rebelul Nick Kyrgios.

+25 FOTO

Bouchard, fascinată de Marijana Veljovic

Anul trecut, în luna ianuarie, la Australian Open, arbitra a impresionat-o chiar și pe Eugenie Bouchard. Canadianca a scris un mesaj apreciativ pe Twitter: „Arbitra de scaun de la acest meci e superdrăguță”.

Sârboaica Marijana Veljovic este una dintre cele mai frumoase apariții din circuit și atrage privirile fanilor la fiecare meci. Marijana Veljovic arbitrează în ambele circuite din 2015, fiind la două finale de Grand Slam jucate de Simona Halep, cea de la la Australian Open 2018, pierdută de Halep în fața lui Caroline Wozniacki, dar și triumful istoric cu Serena Williams de la Wimbledon 2019.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Scandal la Wimbledon: „Comportamentul tău e oribil! Zero respect!” / „Tu vorbești?!”

VIDEO Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana Cîrstea + RECORD la Wimbledon!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează