SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana Cîrstea + RECORD la Wimbledon!

Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA), scor 6-3, 7-5 și s-a calificat în „optimi” la Wimbledon. +21   FOTO
Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA), scor 6-3, 7-5 și s-a calificat în „optimi” la Wimbledon.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 17:16 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 19:18

Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA), scor 6-3, 7-5 și s-a calificat în „optimi” la Wimbledon.

Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana la Wimbledon

„Am rămas fără cuvinte! Nu știam cum o să reacționez dacă câștig, iar fix asta s-a întâmplat. Sunt atât de recunoscătoare pentru toată susținerea pe care am avut-o azi, m-am bucurat de ea din plin. La început am avut mari emoții.

Am fost condusă, dar m-am străduit să las emoțiile deoparte și vă mulțumesc că m-ați susținut pe durata întregii partide! Cine s-ar fi gândit că ajung aici? 

Înainte să vin la Wimbledon, părinții mei m-au întrebat dacă nu cumva împachetez prea multe echipamente de joc. Cred că o să spăl niște haine în seara asta (n.r. - moment în care publicul a izbucnit în râs)”, a declarat Emma la final.

Știam că Sorana va fi un adversar extrem de dificil. Mi-am spus că voi ieși pe teren și voi încerca să mă distrez. Cred că mi-a ieșit, m-am distrat foarte mult pe durata meciului, au fost niște puncte incredibile, cum cred că nu am mai jucat. 

Vreau să spun că Sorana a fost o oponentă care a jucat incredibil, o respect foarte mult. Îmi aduc aminte că o urmăream foarte mult când eram mică. Cred că a jucat incredibil, am avut o bătălie senzațională și vreau să o felicit pentru că a jucat la acest nivel. Sunt sigur că ne vom mai întâlni din nou în viitor
Emma Răducanu, la conferința de după meci

Emma Răducanu, record la Wimbledon!

Emma Răducanu tocmai a devenit cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în turul 4 la Wimbledon în era Open.

Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana Cîrstea + RECORD la Wimbledon!

Statisticile meciului, via sofascore.ro

La conferința de presă de la finalul partidei, Sorana Cîrstea a dezvăluit că se confruntă cu o ruptură musculară de 1,5 centimetri la mușchiul pectineu și că doctorii au sfătuit-o să nu intre astăzi pe teren. Întrebată de Gazeta Sporturilor care a fost momentul-cheie al meciului, Sorana a făcut referire la avantajul pe care l-a avut în primul set, dar pe care n-a reușit să-l consolideze.

Cred că nu a fost o zi grozavă pentru mine, din punct de vedre al tenisului. Nu am jucat la nivelul la care am jucat în precedenta partidă. Tot creditul merge către adversara mea, a jucat foarte bine și merita să câștige. La 3-1 a fost cheia meciului. 

Am servit la 3-1, chiar am avut mingi de 4-1, acolo cred că s-a jucat cel puțin primul set. 4-1 ar fi fost alt scor. Din păcate, n-am reușit să mențin același nivel de joc ca zilele trecute. Sunt zile mai bune, zile mai proaste. Am făcut un pas în spate, iar ea a returnat foarte bine. Am avut un procentaj foarte slab la primul serviciu, iar toate aceste lucruri s-au adunat
- Sorana Cîrstea, la conferința de presă

Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Emma Răducanu:

Cele mai tari cadre din Sorana Cîrstea - Emma Răducanu 3-6, 5-7, în turul 3 la Wimbledon

Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
+17 FOTO

Citește mai multe știri de la Wimbledon:

Imagini inedite cu Kate Middleton la Wimbledon » Ducesa de Cambridge a intrat în bucătărie

Novak Djokovic, declarație bizară după calificarea în „optimi” la Wimbledon: „Am petrecut mult timp în munți, cu lupii! De acolo vine energia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
muzzi
muzzi  •  04 Iulie 2021, 12:31
Postat de gheorghecelmare pe 03 Iulie 2021, 18:41

Romance!! In Romania, Canada, UK... si barbatu roman, vai de capu lor... ***... sa bagam toti banii din sport in activitatile feminine ca barbatii sunt varza!

pai cine e de vina daca la romani nu le mai plac romancele? :D

parpalache
parpalache  •  04 Iulie 2021, 11:26
Postat de digei pe 03 Iulie 2021, 19:39

Numai la jucatoarele de legenda am mai vazut asemenea passing shot -uri in diagonala, incredibile. Are talent cu carul, ii mai trebuie experienta, sa invete sa-si gestioneze starile euforice, sa lucreze la concentrare. E o pustoaica admirabila.

Are returul imparabil si e ca argintul viu!Minusuri? Inca nu are un serviciu bun si nu prea am vazut„slice”-uri!Pana aici...exact ca Simona Halep(dar una cuceritor de simpatica)!Ce are in plus?Joaca „ruleta ruseasca” ca Ostapenko-cand a castigat Roland Garros!Probabil ca antrenorul ei englez va avea grija sa o disciplineze si va fi o stea stralucitoare!

parpalache
parpalache  •  04 Iulie 2021, 11:15

E chinezoaica la infatisare si are limba materna chineza-dar spre deosebire de Bianca Andreescu-care are ambii parinti romani(si inca originari din sudul tarii)-vine des in Romania(in vacantele scolare)si tine la bunica ei din Bucuresti!La Bianca Andreescu vinovati sunt parintii ei-in special mama-care au neglijat si nu au vorbit cu fetita lor in limba romana-iar la Emma Raducanu meritul ca ea „are o legatura si cu Romania” este al tatalui ei- care s-a ocupat de mica lui chinezoaica!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează