SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Sorana Cîrstea, dezvăluiri după înfrângerea cu Emma Răducanu: „Am jucat cu ruptură, doctorii m-au sfătuit să nu intru pe teren”

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon. FOTO: Guliver/Getty Images +21   FOTO
Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Wimbledon. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2021 17:51 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 19:17

Sorana Cîrstea (31 de ani, 45 WTA) a oferit primele declarații după eliminarea suferită în turul III de la Wimbledon. Sorana a cedat în două seturi cu Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA), scor 3-6, 5-7. 

La conferința de presă de la finalul partidei, Sorana Cîrstea a dezvăluit că se confruntă cu o ruptură musculară de 1,5 centimetri la mușchiul pectineu și că doctorii au sfătuit-o să nu intre astăzi pe teren. Întrebată de Gazeta Sporturilor care a fost momentul-cheie al meciului, Sorana a făcut referire la avantajul pe care l-a avut în primul set, dar pe care n-a reușit să-l consolideze. 

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la Wimbledon: „Cheia meciului a fost la 3-1 în primul set”

„Cred că nu a fost o zi grozavă pentru mine, din punct de vedre al tenisului. Nu am jucat la nivelul la care am jucat în precedenta partidă.  Tot creditul merge către adversara mea, a jucat foarte bine și merita să câștige.

La 3-1 a fost cheia meciului. Am servit la 3-1, chiar am avut mingi de 4-1, acolo cred că s-a jucat cel puțin primul set. 4-1 ar fi fost alt scor. Din păcate, n-am reușit să mențin același nivel de joc ca zilele trecute. Sunt zile mai bune, zile mai proaste. Am făcut un pas în spate, iar ea a returnat foarte bine. Am avut un procentaj foarte slab la primul serviciu, iar toate aceste lucruri s-au adunat”, a explicat Sorana Cîrstea, la conferința de presă. 

Sorana Cîrstea: „Simțeam că nu sunt aceeași jucătoare de acum câteva zile”

„Aș fi putut face multe lucruri mai bine. Să fiu mai agresivă, să am un procentaj mai bun la serviciu. Am fost destul de statică, n-am avut transfer de pe picioare în minge. Câteva puncte importante le-am jucat destul de nesigur. 

Așa cum am spus, toate aceste lucruri adunate au adus scorul care a fost astăzi. Nu trebuia să ajung la 0-3. De acolo, am început să fiu mai agresivă, dar simțeam că nu sunt aceeași jucătoare de acum câteva zile. Am încercat să lupt cât am putut, dar azi nu m-a ajutat deloc serviciul. A fost greu să-mi țin serviciu și cred că asta a contat foarte mult”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Daria Kasatkina, hărțuită online după eliminarea de la Wimbledon: „Curva naibii!” » Fotbalistul agresor, amendat cu salariul pe 3 luni
Wimbledon
Daria Kasatkina, hărțuită online după eliminarea de la Wimbledon: „Curva naibii!” » Fotbalistul agresor, amendat cu salariul pe 3 luni

Sorana Cîrstea: „Am jucat cu o ruptură de un centimetru și jumătate”

Am jucat cu o ruptură de un centrmetru și jumătate. A fost o accidentare destul de nasoală. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat. 

Cred că înainte de turneu nu aveam nicio speranță. Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mult mai multe, e cu dus și întors, depinde din ce unghi privești”, a declarat Sorana Cîrstea, în timpul conferinței de presă. 

Sorana Cîrstea, dezvăluiri după înfrângerea cu Emma Răducanu: „Am jucat cu ruptură, doctorii m-au sfătuit să nu intru pe teren”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Cele mai tari cadre din Sorana Cîrstea - Emma Răducanu 3-6, 5-7, în turul 3 la Wimbledon

Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
Sorana Cîrstea - Emma Răducanu / Sursă foto: Imago Images
+17 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana + RECORD la Wimbledon!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
doar...titi
doar...titi  •  04 Iulie 2021, 06:10
Postat de hashtag_truth pe 04 Iulie 2021, 06:05

Ruptura la ce ????? :))))))))))))))

ce-aveti bah cu biata fata... ***i.. cum sa mai joace??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  04 Iulie 2021, 06:05

Ruptura la ce ????? :))))))))))))))

dubluv
dubluv  •  03 Iulie 2021, 21:38

urat din partea Soranei ca incearca sa diminueze meritele adversarei sale. Poate doctorii au sfatuit-o sa nu joace, dar nu a inteles ea bine: cred ca au sfatuit-o sa nu joace asa, in general...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează