SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Mihaela Buzărnescu spune stop violenței cu un pictorial inedit! Schimbare spectaculoasă de look

Mihaela a avut parte de un machiaj folosit de obicei în crearea de efecte speciale // Foto: The Storyalist +4   FOTO
Mihaela a avut parte de un machiaj folosit de obicei în crearea de efecte speciale // Foto: The Storyalist

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 11:21

Mihaela Buzărnescu (31 WTA/30 de ani) a avut parte de o transformare spectaculoasă de look, acceptând să se alăture campaniei care încearcă să combată fenomenul violenței în familie

Revenită de la Charleston Open, Mihaela n-a ținut cont de diferența de fus orar și a acceptat imediat să aibă parte de o transformare unicat pentru o cauză nobilă. A intrat pe mâinile hairstylist-ului Adrian Perjovschi și ale echipei sale și a petrecut câteva ore în salonul acestuia din Pipera.

„Ne-am dorit să-i punem în evidență frumusețea și feminitatea. Ne-am dorit o divă, gata să pășească pe covorul roșu al unui eveniment de gală. Am ales să-i conturez trăsăturile feminine cu niște bucle romantice, un ruj roșu senzual, iar stilista i-a recomandat o rochie de un verde ca mingea de tenis.

Apoi am ales să umplem chipul de semne ale violenței domestice pentru ca mesajul să fie cât mai de impact și mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se oprește din fuga zilnică și pică pe gânduri”, spune Adi.

Mihaela s-a simțit perfect în cadrul proiectului „Transformări radicale”, iar la final a vorbit despre experiența trăită: „Mă îmbrac foarte rar în rochii, pentru că meseria mea implică altfel de ținute și multe antrenamente.

M-am simțit răsfățată! Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru că, în ultima vreme, violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu e deloc mediatizată. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperită fața de vânătăi și am avut o senzație teribilă. Nici nu pot să-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vânătăi”.

Au mai participat la proiectul „Transformări spectaculoase”

Cătălina Ponor - „Zeița de la Atena”

A câștigat trei medalii olimpice de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 și a intrat din nou în spiritul grecesc. „În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine", a spus Cătălina. Hairstylist-ul Adrian Perjovschi a dat detalii: "O coafură grecească ce exprimă feminitatea, eleganța, stilul, voluptatea, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina”. 

Mai multe imagini AICI

catalina ponor

Ana Maria Brânză - „Ioana d’Arc”

Campioana olimpică la scrimă a devenit emblematica luptătoare din Evul Mediu. „Mi-am pus în minte întrebarea «Ce reacție ar avea adversarele mele dacă aș urca pe planșa de competiție așa?!». Chiar dacă am petrecut șase ore pentru această transformare, m-am bucurat de fiecare minut!" a fost concluzia Anei. "Pentru schimbarea de look am mers pe un balayage discret și pe o tunsoare fresh. Am ales personajul Ioana d’Arc pentru că Ana este o luptătoare!”, a spus Perjovschi.

ana maria branza

Mai multe imagini AICI

Vezi și:

FOTO Eugenie Bouchard a încins internetul! Poze incredibil de sexy postate direct de pe plajă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  13 Aprilie 2019, 17:00

Ce era ea nasparlie,dar de la un timp isi mai face si injectii in buze!Dupa ce ca o desfigureaza, o mai impiedica si la respiratie!

sergiu37
sergiu37  •  13 Aprilie 2019, 15:55

Deci de asta nu prea mai bate pe nimeni la tenis.

ciclistul
ciclistul  •  13 Aprilie 2019, 15:29
Postat de bazinga pe 13 Aprilie 2019, 14:02

Cu tenisul a cam lamurit-o!Acum,se crede mare diva!Nu mai e nimic de zis!

Cred ca exagerezi, important e sa invinga in teren. Ce are ca si-a facut niste poze? Si tu ti-ai face, dar nu ai ce sa arati. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează