SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

FOTO New York fashion, de la Simona și Serena la Nadal și Federer » Ținutele de la US Open au stârnit priviri admirative, dar și comentarii

Serena Williams și ținuta sa extravagantă FOTO hepta.ro +11   FOTO
Serena Williams și ținuta sa extravagantă FOTO hepta.ro

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 09:00

În epoca în care totul este întors de o mie de ori pe toate fețele, în care rețelele de socializare dețin prim-planul, ținutele sportivilor au devenit din ce în ce mai comentate. 

Unul dintre punctele de pornire a fost faptul că președintele Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a spus că Serena Williams nu va mai putea purta un echipament asemănător cu cel de la Roland Garros 2018 pentru că un astfel de echipament nu respectă jocul. Guy Forget, directorul turneului parizian, a completat, afirmând că nu există nicio problemă cu costumul de Cat Woman, atâta timp cât Serena pune și o fustă la el. În regulamentul turneelor de Mare Șlem se spune doar că hainele sportivilor trebuie să fie "curate și acceptabile", așa cum decide fiecare competiție în parte.

US Open 2018 a oferit și el destule motive de dezbateri. De la rochia Serenei Williams la roșul lui Roger Federer sau la ținutele Nike.

Campioană de șase ori la New York, Serena Williams a avut mereu ținute care au rămas în istorie. Anul acesta, pentru sesiunea de seară, americanca în vârstă de 36 de ani are o rochie creată de Serena în colaborare cu Louis Vuitton, cu designerul Virgil Abloh. Echipamentul deținătoarei a 23 de turnee de Mare Șlem face parte din colecția Nike "Queen". "E ușor de jucat în el, e aerodinamic, având un braț liber. Mă simt foarte bine. M-am obișnuit repede și cu tutuul pentru că m-am antrenat înainte cu el", a spus fostul lider mondial.

Roșu armonizat

Roger Federer este la doilea turneu de Mare Șlem în echipament Uniqlo. Iar în sesiunea de seară, elvețianul a fost îmbrăcat din cap până în picioare în roșu. "Nu știu ce nuanță de roșu este, dar îmi place. E un tip diferit de roșu, nu am mai purtat așa ceva până acum", a spus fostul lider mondial. Federer are și pantofii în aceeași culoare, chiar dacă încălțările sunt Nike. Cum a fost posibil? "I-am rugat pe cei de la Nike dacă pot să facă pantofi în aceeași culoare, acum echipamentul dictează culoarea, vom vedea ce se întâmplă pe viitor", a explicat Roger.

Adidas a mizat pe negru

Americanii de la Nike i-au pregătit lui Nadal din nou un tricou fără mâneci, iar pentru o parte dintre fete, printre ele și Simona Halep, o rochie despicată până la talie și pe dedesubt pantaloni colorați. "Ne-am jucat puțin în partea de jos a echipamentului. A fost desenată ca să se deschidă în partea stângă a șoldului pentru a le ajuta pe sportive să aibă o gamă de mișcare cât mai mare", a spus Abby Swancutt, design-director la Nike Court pentru New York Times.

Ca de obicei, Mariei Șarapova i s-a oferit o rochie specială, cu două tăieturi pe spate și cu o formă ce amintește de o ținută de cocktail.

Adidas a mizat pe negru în acest an la New York pentru fete și gri și roșu pentru băeiți. Angelique Kerber și Jelena Ostapenko au jucat la peste 30 de grade Celsius îmbrăcate în rochițe negre. Garbine Muguruza, al cărei echipament este desenat de Stella McCartney, a purtat însă un top negru și pantaloni scurți gri, cu accente de roșu pe sweatband-urile supradimensionate.

155
de dolari costă ținuta Simonei Halep de la US Open,, una pe care au ai purtat-o Svitolina, Keys, Kvitova și Stevens

130
de dolari costă rochia Mariei Șarapova, care face parte din colecția "Maria London"

140
de dolari este prețul pantofilor purtați de Garbine Muguruza la US Open

100
de dolari costă rochiile purtate de Kerber și Ostapenko

125
de dolari este prețul ținutelor adidas purtate de Thiem și Zverev

Vezi și: Anunț important al lui Darren Cahill: "Acesta este planul" » La ce turneu revine Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează