SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

FOTO Răspuns obscen al lui Ilie Năstase pentru francezii de la Charlie Hebdo: "Felicitări! Sunt de acord!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 20:20

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase le-a răspuns celor de la Charlie Hebdo, după ce revista franțuzească de satiră a realizat o caricatură discriminatoare cu Simona Halep. Detalii AICI!

Năstase a distribuit pe Facebook o imagine de pe contul lui Cătălin Ioan Berenghi, fost candidat la Primăria Capitalei, care întruchipa exact personajul din caricatura francezilor. De data aceasta însă "Simona" nu mai ținea în mână trofeul de la Roland Garros, ci arăta un semn obscen.

" Simona Halep le-a răspuns celor de la Charlie Hebdo!", a fost mesajul inițial care a însoțit fotografia. Ilie Năstase a distribuit postarea adăugând: "Felicitări! Sunt de acord!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
169959210415033
Adrian Dinu  •  16 Iunie 2018, 11:31

Nastase , daca tii la marea sportiva Simona , trebuie sa ignori CAN-CAN-ul care impanzeste mass-media romaneasca dupa astfel de mari performante (vezi papagalul de la B1tv) , sa ignori prostia unora care se cred "desteti" denigrand si aruncand cu noroi in OAMENI DE VALOARE sau traditii atat romanesti cat si din alte tari ! Francezii ... daca mai sunt francezi la origini ... sunt un neam de zeci de etnii , majoritatea crescute in "copaci", care nu au nimic cu bunul simt , cultura sau stiinta ce ii caracteriza pe francezi cu mai bine de 100 de ani in urma . Gestul tau e de acceptat , dar nu e ok , pt ca te cobori la nivelul postacilor de la Charlie Hebdo . Faptul ca esti nationalist , e ceva normal , pt un sportiv de performanta ce a reprezentat Romania ani buni , dar ignora prostia si apreciaza mai mult performanta !!!

100002473541087
Danut Ognean  •  16 Iunie 2018, 10:10

felicitari cinste si respect ilie nastase!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  16 Iunie 2018, 08:34

simona halep nu e facuta *** de catre saraciile de la revista de ***! e facuta *** ,adica cel mai de jos invectiv zis ***! ***! parca nu mai imi pare rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează