SPORTURI  »  TENIS  »  LIGA 2

FOTO Simona Halep asistă la un meci de Liga 2 din România » Ce cadou a primit campioana de la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 15:12

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) este prezentă la meciul de Liga 2 dintre Metaloglobus și Farul Constanța (1-0 în minutul 74), formația din orașul natal. 

Simona a terminat sezonul cu o eliminare în faza grupelor la Turneul Campioanelor și s-a întors în România, după vacanța exotică. Astăzi a fost alături de întreaga familie să își susțină verișorul, pe Dimciu Halep (19 ani), atacant la Farul Constanța.  

Simo a primit cadou un tricou personalizat, cu numărul 1, din partea lui Ciprian Marica, patronul clubului de la malul mării.

Vezi și: 

WTA a uitat de Daniel Dobre! Cine sunt nominalizați la trofeul de antrenorul anului în tenisul feminin

VIDEO Roger Federer îl învinge pe Mattia Berrettini! Urmează duel-șoc cu Novak Djokovic pentru calificare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pugliesi
pugliesi  •  13 Noiembrie 2019, 16:03

=))))))))))))))))))))))))))))))) Peste tot numai aromâni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close