SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIA

FOTO Simona Halep, prima poză oficială cu Darren Cahill, înainte de Adelaide

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 10:37

Simona Halep, 28 de ani, se află în Australia, alături de Darren Cahill, acolo unde va debuta în noul sezon la turneul de la Adelaide, turneu Premier ce se dispută între 13 și 18 ianuarie. 

Simona Halep a postat prima poză din acest sezon alături de Darren Cahill, antrenorul australian revenit în echipa ei pe final de 2019. Cahill este din Adelaide, acolo unde va debuta jucătoarea noastră. 

FOTO Simona Halep, prima poză oficială cu Darren Cahill, înainte de Adelaide

Simona Halep, noul loc 3 WTA

Simona Halep a urcat pe podiumul mondial, pe locul 3 WTA, cu o zestre de 5462 de puncte, deși nu a jucat deloc în 2020. Rezultatul este unul de conjunctură, în condițiile în care Naomi Osaka a rămas fără punctele obținut anul trecut, în această perioadă. 

Australian Open 2020, în pericol?

Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, riscă să fie anulat din cauza incendiilor catastrofale din Australia. Primele meciuri sunt programate la Melbourne pe 13 ianuarie, în calificări. Finala masculină pune punct competiției pe 31 ianuarie.

Din cauza incendiilor fără precedent din Australia, aerul din Melbourne este greu de respirat. Indexul calității a atins atăzi valoarea 138,8, de 7 ori mai mare decât cea normală!

Calificările competiției de la Antipozi sunt programate să înceapă pe 13 ianuarie. Conform presei internaționale, startul lor poate fi amânat, condițiile actuale fiind considerate un pericol pentru sportivi.

Citește și:

Caroline Wozniacki își îndeplinește ultimele dorințe înainte de retragere! Merge mai departe alături de Serena Williams în proba de dublu de la Auckland

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează