SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ȚIRIAC TROPHY

FOTO Toate meciurile zilei de la BRD Năstase-Țiriac Trophy au fost amânate » Când se vor disputa și ce trebuie să știe cei care și-au cumpărat bilete

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 19:53

Ploaia din București a dat peste cap programul la BRD Năstase-Țiriac Trophy.

Din cauza condițiilor meteorologice, toate meciurile de marți au fost reprogramate pentru miercuri. Fanii care și-au cumpărat bilete pentru ziua de miercuri vor putea intra și joi la Arenele BNR și vor putea urmări toate meciurile zilei.

Astfel, joi, la BRD Năstase-Țiriac Trophy vor evolua primii 4 favoriți, dar și capii de serie ai turneului de dublu, Florin Mergea și Horia Tecău, în confruntarea din primul tur cu neo-zeelandezii Daniell și Sitak. Acesta va fi ultimul meci al zilei pe Terenul Central.

Confruntarea va fi prefațată de meciurile Ivo Karlovici - Lucas Pouille și Guillermo Garcia-Lopez - Kyle Edmund, dar și de partida primului favorit Bernard Tomic și Robin Haase. Australianul este pentru prima dată la București și va avea parte de o confruntare dificilă în turul doi. Nefiind un specialist al zgurii, Tomic a bifat două victorii consecutive pe această suprafață o singură dată în ultimii 4 ani, în 2015 la Stuttgart.

Fernando Verdasco va avea și el parte de un duel interesant pe Terenul 1, unde îl va întâlni pe Radu Albot. Jucătorul din Moldova a trecut de calificări și a provocat una dintre marile surprize ale turului 1, trecând de Paul-Henri Mathieu. Tot pe Terenul 1 va avea loc și confruntarea dintre Federico Delbonis și Ilya Marchenko, dar și cea dintre Chris Guccione/Andre Sa și Eric Butorac/Scott Lipsky, favoriții numărul 2.

Fanii tenisului mai pot urmări joi la BRD Năstase-Țiriac Trophy meciurile Daniel Gimeno-Traver - Guido Pella, Marco Cecchinato - Damir Dzumhur, Paolo Lorenzi - Taro Daniel, dar și două meciuri de dublu.

Programul zilei de joi

13054980 1021432964603206 8433919070791540443 o

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează