SPORTURI  »  TENIS  »  NUNTĂ

Fotografii oficiale: Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au luat ochii tuturor! Imagini splendide cu cei doi miri

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 23:40

Rafael Nadal și Maria Francisca Perello s-au căsătorit sâmbătă, într-un eveniment discret ce a avut loc Porto Cristo, în Mallorca, în exclusivista locație „La Fortalleza”. 

La 24 de ore după petrecere, fotografii oficiali ai evenimentului au publicat pe internet câteva fotografii cu cei doi miri, iar acestea sunt superbe: 

Maria Francisca Perello, iubita din copilărie a lui Nadal, a purtat la nuntă o rochie creată de celebrul designer vestimentar catalan Rosa Clara, în timp ce Rafael a optat pentru o ținută concepută de casa de modă italiană Bruno Cucinelli. 

Rafael Nadal e ultimul membru al „Big Four” care se căsătorește: au făcut-o în trecut Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray, cei trei mari rivali ai ibericului. Nadal rămâne, deocamdată, singurul dintre cei patru care nu are copii. 

Vezi și: 

Evenimentul anului în Spania a născut măsuri de securitate NEMAIVĂZUTE: detalii despre nunta lui Rafael Nadal cu Xisca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează