SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // VIDEO Florin Segărceanu s-a decis! Adrian Cruciat: „Confirm, Irina Begu va juca în cel de-al doilea meci de simplu”

Irina Begu va fi pe teren azi // FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
Irina Begu va fi pe teren azi // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 13:36

Adrian Cruciat, antrenorul Mihaelei Buzărnescu (30 WTA), a anunțat în urmă cu scurt timp că Irina Begu  (83 WTA) va evolua în mod sigur în partida rachetelor #2 cu Kristina Mladenovic / Alize Cornet, partidă care va urma după duelul Simona Halep - Caroline Garcia, înlocuind-o astfel pe Mihaela.

  • Partida Halep - Garcia (14:00) va fi urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Begu (30 WTA) și Mladenovic (66 WTA) sau Cornet (41 WTA). 
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Pot să confirm, Irina va juca în cel de-al doilea meci de simplu”, a spus Cruciat, care ulterior a vorbit despre dezamăgirea trăită de Mihaela Buzărnescu după înfrângerea cu Caroline Garcia de sâmbătă: 

„A fost foarte supărată, nu știu cât de bine a dormit. Totuși, știe să ventileze emoțiile negative și să treacă peste o înfrângere. O înfrângere în Fed Cup te afectează mai mult decât o înfrângere într-un turneu normal”, a spus  Cruciat, la TV Digi Sport.

Imagini cu Irina Begu, la antrenamentul efectuat azi alături de Simona Halep: 

Vezi și: Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei, povestește cum a trăit meciul cu Garcia: „Eu într-un apartament, soția în altul” » Detalii de ultim moment despre ce s-ar putea întâmpla azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
procter
procter  •  21 Aprilie 2019, 19:19

Nimiki-geambasu a pierdut meciul ptr Romania!

vladutz13
vladutz13  •  21 Aprilie 2019, 15:50
Postat de para.para pe 21 Aprilie 2019, 15:47

Mai bine o baga pe Monica. Apropo, stie cineva ceva despre Raluca Olaru, mai e in lot, nu mai este, de ce-a facut deplasarea, doar ca sa fie la numar? Mare dreptate a avut Sorana.

Sigur ca este, chiar optiune de dublu daca Irina spune ca nu mai rezista.

vladutz13
vladutz13  •  21 Aprilie 2019, 15:45
Postat de mosvasile pe 21 Aprilie 2019, 14:08

O prostie sa te iei dupa presa-cum se lua Bratu cand antrena pe Dinamo!Buzarnescu nu prea mai e nimic de ea,dar macar are un element de imprevizibilitate si te poti astepta sa castige,dar la Begu deja stim "filmul"!Va pierde sigur!

Nu pierde sigur, sanse are si cu Cornet si cu Mladenovic mai ales daca e in zi de serviciu. Nu asta e problema... orice se intampla o sa fie un meci de mare lupta!!! Nu o sa mai aiba puterea pt un meci incredibil de greu la dublu

Vezi toate comentariile (11)
Comentează