SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // VIDEO Mihaela Buzărnescu, mulțumită de prestația sa: „De obicei sunt strictă cu mine, dar astăzi nu am ce să îmi reproșez”

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 20:38

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP// Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a cedat în fața Carolinei Garcia (21 WTA) în al doilea meci al zilei, scor 3-6, 3-6. Simona Halep (2 WTA) a adus României primul punct după ce a învins-o în primul meci pe Kristina Mladenovic (66 WTA), scor 6-3, 6-1.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Înfruntarea continuă duminică, de la ora 14:00, cu duelul Halep - Garcia. Imediat urmează înfruntarea între „rachetele” #2.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Toate partidele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport 1.

Mihaela Buzărnescu nu are ce să își reproșeze după eșecul cu Caroline Garcia.

„A trebuit să schimb tactica pe care am stabilit-o la început. Am reușit să fac asta. M-am simțit bine, am fost motivată, dar parcă în anumite puncte lucrurile nu s-au mai legat. Poate și jocul ei m-a forțat să fac greșeli.

Mi-am dorit enorm să intrăm cu 2-0 în ziua de mâine. Am fost o altă persoană față de meciul cu Cehia. M-am simțit bine din toate punctele de vedere. Sunt aproape de forma de altădată. Sper ca echipa noastră să aducă mâine un rezultat final pozitiv.

Sunt pregătită pentru orice meci. Nu se știe dacă va juca Mladenovic mâine, nici noi nu știm ce va fi. Antrenorii vor decide. Nu contează cine joacă. Important e să ajungem în finală”, a declarat Buzărnescu la conferința de presă.

„Sunt sunt o persoană foarte strictă cu mine. Mereu îmi reproșez mai multe decât trebuie. Astăzi pot spune că am jucat bine, dar puteam mai mult”

„Nu am apucat să vorbesc foarte mult cu fetele. Mi-au spus că a fost ok. Vom discuta diseară, la masă”

Mihaela Buzărnescu

Vezi și:

Geambașu despre prima zi la Fed Cup: „Miki, nimichi. Și un căpitan nejucător-necâștigător”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
1379808958711398
Cornel Cantona  •  21 Aprilie 2019, 13:49

Nici noi nu avem ce să îți reproșăm. Din păcate, la acest moment, atât poți. Nu putem spune că nu ai vrut sau că nu nu ai luptat. Vina este a celor care cred că acum poți mai mult și te forțează inutil.

169959210415033
Adrian Dinu  •  21 Aprilie 2019, 12:31
Postat de lapusneanul pe 21 Aprilie 2019, 07:57

adi, nu asa ca esti la curent cu stirile ?:)..sorana s-a retras din echipa..si uite asa a mai aparut un specialist care, culmea, nu stie lotul convocat pentru acest meci..:)

Ai trimis si tu un comment "inteligent" din fundul gradinii . Stiu ca s-a retras SPECIALISTULE , spuneam in eventualitatea in care ar fi fost in lotul Romaniei .... dar te-ai bagat si tu in seama . Buzarnescu e depasita de "moment" , joaca numai pt. ea , pt. orgoliul ei , nu se gandeste la echipa . Dar ce sa ceri unora ca tine care baga texte doar sa fie bagati in seama !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Aprilie 2019, 10:30

plin gspul de specialisti care n-au pus in viata lor mana pe o racheta de tennis. de asta merge tara asta atat de bine, de la atatia specialisti. bai dar nu vezi nici unul, dar nici unul sa o incurajeze pe fata asta, toti atunca cu noroi. evul mediu.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează