Comentarii (50)

vladutz13  •  20 Aprilie 2019, 22:53

A batut-o Garcia, o jucatoare mai bine clasata care la un moment dat a fost chiar mult mai sus in clasamentul mondial. De ce este asta o surpriza?? Chiar nu inteleg tamtamul... era de asteptat. A pierdut la mare lupta, mai bine decat Mladenovic de exemplu. Garcia le batea si pe celelalte.... intrebarea este cine se potriveste maine mai bine vs Mladenovic sau Cornet. Cred ca ar fi nebunie sa puna o jucatoare sa faca si dublu si simplu consecutiv. Poate daca juca in primul meci... merge doar daca o schimba cu Olaru la dublu. Altfle patim ca la barajul de acum 2 ani cu Begu terminata fizic

thiem  •  21 Aprilie 2019, 01:43
Postat de Radulescu Horatiu pe 20 Aprilie 2019, 22:45

Urâtania asta nu are simțul răspunderii!Este irațională.

1. Nu e urata deloc. Si iti recomand sa te privesti in oglinda, inclusiv sufleteste! 2. Tu nu cred ca faci nimic notabil pentru Romania! 3. Este o sportiva de exceptie ce are probleme sa se reafirme dupa o accidentare serioasa. 4. A oferit interviu in lacrimi televiziunii Telekom. 5. A pierdut la Garcia, fost loc 4 mondial.

Pop Vasile  •  21 Aprilie 2019, 09:03

In ultimul timp cam asa e , joaca prost dar ea e multumita . Eu cred ca nici nu trebuia selectionata ...

thiem  •  21 Aprilie 2019, 03:28
Postat de samertx pe 21 Aprilie 2019, 01:55

Nu este urâtă de către nimeni. A pierdut un meci, nu-i un capăt de țară, de vină este cine a făcut lista de joc. În rest, tipa are un corp armonios, atletic, de la gât în jos, evident.

Mie imi place cum arata, si de la gat in sus. Dar gusturile nu se discuta, si oricum nu vad sa isi aiba locul astfel de discutii la sport.

lapusneanul  •  21 Aprilie 2019, 07:57
Postat de Adrian Dinu pe 21 Aprilie 2019, 06:35

Piatra de moara care atarna la gatul echipei Romaniei . Mai si spune cu tupeu ca e multumita de jocul ei .... Nu avea ce sa caute in lotul Romaniei la forma care o arata in prezent . A "mancat" 2 meciuri in jocul contra Cehiei , si culmea dupa ce pierde si al treilea meci impotriva Frantei , are si tupeul sa spuna ca e multumita de jocul ei . Inseamna ca ATATA POATE domnule antrenor !!! Sorana Cirstea era mai potrivita cred eu sa joace in locul lui Buzarnescu !

adi, nu asa ca esti la curent cu stirile ?:)..sorana s-a retras din echipa..si uite asa a mai aparut un specialist care, culmea, nu stie lotul convocat pentru acest meci..:)

Iuga Mircea  •  21 Aprilie 2019, 06:24

Buzărnescu a pierdut și cu Cehia ambele partide și ieri și dacă e multumită de jocul ei,înseamnă că are ceva la cap.S-a văzut și aseară că joacă cu frică,nu înțeleg de ce mai este băgată să joace,probabil Segărceanu vrea să pierdem sau Mihaela,*** serios!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn  •  21 Aprilie 2019, 03:14
Postat de ion.ionescu pe 21 Aprilie 2019, 03:00

Ştiam că e smiorcăită, nu şi nesimţită ! Gândire de ratat care îşi caută scuze şi gândeşte că alţii sunt de vină (Federaţia, antrenorul, ţara, care nu-i dau onorul)...BUZĂRNESCU E O LOOSER de fel ! Pe ea o mai interesează doar banii, să mai apuce ceva, că nu mai are mult de jucat...Fireşte că în turnee e strictă cu ea, pierde bani şi o bate tati, la FED Cup doar se antrenează şi e mulţumită de ea ! Segărceanu a fost tipul jucătorului luptător, în Cupa Davis, un singur lucru explică de ce insistă cu MB : dublul Begu-Monica Niculescu. Monica e o luptătoare şi măcar un meci ar câştiga la simplu în FED Cup, cu orice echipă. Cu atât mai mult pe zgură, cu stilul ei. Am jucat tenis de competiţie 4 ani şi ştiu ce greu e de contracarat un asemenea stil pe zgură. Begu tocmai a câştigat un titlu la dublu cu o româncă. Cu Buzărnescu avem asigurate 2 meciuri pierdute ! Segărceanu nu a învăţat nimic din ultimul meci de FED CUP ?! Acum, e prea târziu...Ar mai exista doar variantele cu Monica la simplu şi la dublu (dacă nu joacă consecutiv) sau cu Simona la dublu cu Begu...BUZĂRNESCU AR PIERDE ŞI AL DOILEA MECI, deci ar mai exista o şansă !!!

Ei bine, tocmai pt ca stilul de joc al Monicăi nu a fost considerat OK pt zgură nu a fost luată o clipa in considerație. Dacă nu juca Miki juca Iri, Moni in niciun caz. Despre restul acuzelor cred ca îți dai seama și singur când le vei citi la rece ca sunt hilare.

ciclistul  •  21 Aprilie 2019, 01:31
Postat de Cornel Perju pe 21 Aprilie 2019, 01:01

***. *** esti multumita cu jocul mizerabil pe care l-ai facut astazi. Tu esti multimita si cu faptul ca ai castigat doar 2 meciuri in 2019 si ai pierdut vre-o 10. Nu mai ai ce cauta in echipa FED a Romaniei. Mult mai bine ar fi fost daca ar fi jucat Monica Niculescu. Macar stim ca ei ii pasa de echipa Romaniei si da totul pe teren atunci cand joaca.

Monica Niculescu nu a mai jucat de mult timp pe zgura si chiar daca ii place in sala, a declarat ca ea nu iubeste aceasta suprafata de zgura! Deci trebuia sa joace primul meci de simplu cu Begu, iar meciul doi abia cu Buzarnescu. Begu putea lejer sa faca doua meciuri, unul de simplu si cel de dublu, pentru ca si Halep tot doua joaca in doua zile.

dinamo_fan  •  20 Aprilie 2019, 23:28
Postat de vladutz13 pe 20 Aprilie 2019, 22:53

A batut-o Garcia, o jucatoare mai bine clasata care la un moment dat a fost chiar mult mai sus in clasamentul mondial. De ce este asta o surpriza?? Chiar nu inteleg tamtamul... era de asteptat. A pierdut la mare lupta, mai bine decat Mladenovic de exemplu. Garcia le batea si pe celelalte.... intrebarea este cine se potriveste maine mai bine vs Mladenovic sau Cornet. Cred ca ar fi nebunie sa puna o jucatoare sa faca si dublu si simplu consecutiv. Poate daca juca in primul meci... merge doar daca o schimba cu Olaru la dublu. Altfle patim ca la barajul de acum 2 ani cu Begu terminata fizic

in sfarsit un comentariu de om cu scaun la cap. ai un like.

vladutz13  •  20 Aprilie 2019, 22:54
Postat de Paul Cocos pe 20 Aprilie 2019, 21:42

Nu stiu cine o "forteaza" pe asta sa joace....... Afara de draci in cur, e mediocra(ca sa fiu amabil).

O forteaza clasamentul mondial si lipsa completa de forma a celorlaltor

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • •••
  • 5

Comentează