SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Reacții din tabăra franceză: „Nu ne-am simțit mereu acasă, publicul român a fost fantastic”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 23:04

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // Simona Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6, și România se oprește în semifinalele FED Cup.

  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.
  • Franța și Australia se vor înfrunta în finala Fed Cup!

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franței, Julien Benneteau, a vorbit despre meciurile disputate în cadrul semifinalei cu România:„Fetele mele au fost fantastice. A fost greu , nu e doar tenis, a fost și o luptă psihologică fantastică. Fetele mele au găsit soluții în cele din urmă. Le-am zis înainte de acest meci că împreună, Mladenovic și Garcia formează cea mai bună echipă, ele sunt profesioniste, chiar cred că vor să câștige Fed Cup”

REACȚII DIN TABĂRA FRANCEZĂ

„A fost un meci epic pentru toată lumea, publicul a fost fantastic, toți s-au bucurat. Am fost un pic norocoase noi. Îmi pare rău pentru voi, publicul vostru a fost fantastic, dar ne bucurăm pentru noi” Mladenovic, jucătoare franceză nr. 66 WTA

„A fost intens de la un punct la celălalt, publicul a fost uluitor, nu ne-am simțit întotdeauna acasă, publicul român a fost fantastic! Sunt evident obosită, dar la dublu a fost mai ușor, Kristina m-a ajutat când lucrurile nu mi-au mers bine. Jucăm de mult timp împreună, ne știm foarte bine, Poate în primul set lucrurile n-au mers foarte bine, dar apoi totul a mers perfect” Garcia, jucătoarea franceză nr. 21 WTA

Citește și:

 FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // VIDEO+FOTO Simona Halep și Monica Niculescu pierd meciul decisiv! România se oprește în semifinalele Fed Cup

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
knuty
knuty  •  22 Aprilie 2019, 11:11

Kiki ,Caro ne-ati umplut sufletele de bucurie!!!In sfarsit i-am dat peste BOT *** (oare nu i-a fost rusine lui boc sa bata toba toata ziua ????el pe cand era prim ministru i-a taiat salariile profesorilor si indemnizatiile sportivilor???!!!)Nu tie rusine mai Boc??!!!!ca politician ,ai vazut ma in Franta se circula cu trenul cu 280km/h!!!???!!!tu te intorci in tara ta primitiva unde sa omoara lumea dupa oase putrezite,unde in fiecare zi deraiaza un tren,unde mor copii in scoli din cauza mizeriei???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  22 Aprilie 2019, 09:07

Rezultatul aportului publicului dintre Franta - Romania este 0:1. Bravo acestor minunati romani !!! Este o LECTIE DE ROMANISM AUTENTIC.

103179470776675
Sabin Ellak  •  22 Aprilie 2019, 06:46

Scor meritat,rezultat corect!Jucatoarele franceze un plus la comportamentul pe teren !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează