SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // VIDEO Monica Niculescu și Irina Begu, scuze adresate Simonei Halep! Au plâns la conferința de presă

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 00:18

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Monica Niculescu și Irina Begu i-au mulțumit Simonei Halep pentru dăruirea din cele două zile.

  • Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

„Îmi pare rău, au fost câteva puncte care au făcut diferența. Îi mulțumesc Simonei pentru ce a făcut. A luptat din tot sufletul, chiar dacă era obosită. Am încercat să mă hrănesc cu energia suporterilor. Atât am putut. Îmi pare rău. A fost grozav. M-am simțit excelent. Nu mă așteptam să fie atâta lume. Îmi pare rău că nu s-a putut. Nu știu ce să mai zic”, a decarat Monica Niculescu

Irina Begu nu și-a putut ascunde lacrimile: „A fost un punct pe care trebuia să îl câștig. Îi mulțumim Simonei pentru dăruire și suporterilor. Le mulțumim, atât pot să spun”.

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA 6-7, 6-3, 6-4 // Darren Cahill, reacție splendidă la final: „Meciul anului!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (75)
347655969058390
Ion Popescu  •  23 Aprilie 2019, 08:03

@Perju. Foarte corect. Imi pare f rau de Simona care se duce la Stuttgart, samd. f obosita si ne refacuta fizic. In viata cateodata risti si castigi. Dar acum a pierdut.

10155633308976552
Cornel Perju  •  23 Aprilie 2019, 04:10
Postat de Sabin Ellak pe 22 Aprilie 2019, 11:59

De ce trebuia sa ceara scuze de la Halep?Cine este Halep?Sa ceara scuze de la selectioner si suporteri care au avut incredere in ele!Pana la urma ambele jucatoare au jucat pe nivelul lor.Atata stiu si nimic mai mult.Au pus sufletul si ele,dar nu este vina lor,ca adversarele lor au fost mai bune.La dublu Halep nu a fost cu nimic mai buna si eficace ca Niculescu.S-au complectat reciproc,dar greseala fatala,decisiva a fost dubla greseala facuta de Halep la finalul partidei.Despre ce vorbim...?

stii dece ? Pentru ca Simona a jucat 7 ore de tenis foarte intens care ar putea sa o coste in sezonul pe zgura in timp ce Burzarnescu, Begu si Niculescu au jucat sub 2 ore fiecare. Daca Simona nu ar juca in echipa FED Cup, Romania ar fi in grupa a 'nspea' valorica. Cum ar fi fost meciul cu Franta daca Simona s-ar fi accidentat la Miami? Ar fi fost 3-0 pentru Franta in maxim 6 ore.

10155633308976552
Cornel Perju  •  23 Aprilie 2019, 04:06
Postat de mikidiki pe 22 Aprilie 2019, 10:55

sa gresit jocul de dublu trebuia sa joace Raluca Olaru o spercialista de dublu nu Simona care ia papat meciul lu Niculeasca trimitind toate mingiile perfect in racheta pt smashul lui Mladenovici iac fiind obisnuita cu jocul de tacaneala care la jocu de dublu nu merge

Imi spui si mie cine este Raluca Olaru ca eu nu am auzit de ea. Am auzit de numele ei dar nu am auzit sa fi castigat vreodata vre-un turneu . Simona Halep asa neexperimentata si chiar super obosita joaca mult mai bine decat oricare anonima care nu a relazat nimic in cariera ei. Jucatoarea slaba si neinspirata in meciul de dublu a fost Monica care s-a incurcat singura in racheta de multe ori trimitand niste loburi absolut penibile. Apoi incercarile de a incheia punctul pe jumatetea de teren a Simonei, lasandu-si partea ei complet descoperita au fost o mare prostie. Apoi de multe ori s-a deplasat total neinspirat pe centrul terenului, inainte ca frantuzoaica sa loveasca mingea si bineinteles ca aia a trimis lovitura castigatoare in lung de linie.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează