SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Francezii sunt speriați de înfruntarea cu Simona Halep » Julien Benneteau: „Avem nevoie de sprijinul masiv al fanilor!”

Simona Halep, principala „rachetă” a României în duelul cu Franța
Simona Halep, principala „rachetă” a României în duelul cu Franța

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 16:45

Julien Benneteau, căpitanul-nejucător al Franței, afirmă că România pornește cu prima șansă în semifinala de Fed Cup. Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) e principalul motiv de panică pentru francezi. 

  • Franța - România, în semifinalele Fed Cup, se joacă la Rouen, pe zgură, pe 20 și 21 aprilie. 

„Știm că ne așteaptă o sarcină dificilă. Avem în față o jucătoare foarte, foate puternică, are un record incredibil pe zgură. E vorba de a doua jucătoare a lumii, Simona Halep.

În spatele ei mai sunt câteva fete care pot fi periculoase, atât în proba de simplu cât și în cea de dublu.

E clar că, pe hârtie, România e favorită. Am văzut cât de mult își doresc acest trofeu. Avem nevoie de sprijinul masiv al publicului pentru a le face față”, a declarat Julien Benneteau, căpitanul nejucător al Franței. 

Vezi și: 

VIDEO Julien Benneteau a anunțat echipa Franței pentru semifinala cu România din Fed Cup! N-am scăpat de Caroline Garcia + echipa completă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
merace
merace  •  08 Aprilie 2019, 21:31

E dreptul lor sa se teama, plus ca au de castigat macar din bilete daca se umplu tribunele! Eu sper ca Simona si echipa sa fie in forma si sa castige semifinala. HAI ROMANIA!

blackseacoast
blackseacoast  •  08 Aprilie 2019, 20:18

Se pare ca exista pericolul sa li se indoaie Turnul Eiffel in caz ca vor pierde in fata Halep&co,drept urmare Franta si-a anulat orice investitie in infrastructura sportiva pentru urmatoarea suta de ani. La noi a fost invers...romanul nu se teme.

ios_ge
ios_ge  •  08 Aprilie 2019, 20:16
Postat de forcesteauaforever pe 08 Aprilie 2019, 17:18

Simona = Romania = Steaua si cu asta am spus tot. Cine critica Steaua sa nu uite ca cei mai mari sportivi din tenis ia dat chiar Steaua si ma refer la Ilie Nastase si Simona Halep. Sa nu mai vorbim de alte sporturi unde avem alti sportivi dati de Steaua ca Hagi si alti.

Gigel, treci la tabla si mai scrie inc'odata ce'ai delirat aici. Daca nu scrii nici acum corect, maine sa vii cu ta'c'tu tuns la scoala !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează