SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, a fost impresionat de ascensiunea sportivei: „Era foarte ambițioasă”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 12:14

Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu (18 ani/24 WTA), proaspăt câștigătoare la Indian Wells, a vorbit despre calitățile pe care jucătoarea le are.

„Când avea şase ani şi jumătate mama ei, Maria, a intrat în baza sportivă în care lucram, am dat nişte teste cu Bianca şi am considerat că are calităţile necesare să facă tenis. Am lucrat cu ea aproape trei ani, s-a remarcat de la şase ani şi jumătate - şapte cu o voinţă extraordinară, era foarte ambiţioasă, avea multă disciplină şi maturitate pentru un copil.

Ulterior a venit şi tatăl ei din Canada şi m-a întrebat dacă poate face tenis de performanţă, eu am încurajat familia Andreescu să facă tenis”, a declarat Hristache la TV Digi Sport.

Primul antrenor al Biancăi susține că sportiva vine an de an în vizită în România: „E de apreciat că nu a uitat de unde a plecat, îi mulţumesc că nu m-a uitat nici pe mine. Doar fiul meu ţinea legătura cu Bianca, dar acum mi-am făcut cont pe Instagram special şi vorbesc la fiecare meci cu mama Biancăi. Sper să fac o vizită în Canada ca să o felicit personal. Ea vine în fiecare an în România, la bunici”.

Citește și:

George Cosac, declarație neașteptată despre Bianca Andreescu: „Pun pariu că Begu o învinge” + De ce canadianca nu a jucat pentru România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
merace
merace  •  20 Martie 2019, 19:56

BRAVO BIANCA!

317270529078800
Danny Pedr  •  19 Martie 2019, 18:19

Amd??? Sa asteptam can vine Sa luam autograf

para.para
para.para  •  19 Martie 2019, 15:12
Postat de bilzerian_din_vaslui pe 19 Martie 2019, 13:21

Ce legatura are cu Romania canadianca Bianca Andreescu ?!?

Pai cand noi n-avem cu ce in afara de fcsb si becali, ne laudam cu ce-au altii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează