SPORTURI  »  TENIS  »  WESTERN & SOUTHERN OPEN

FOTO Gabriela Ruse s-a fotografiat la Cincinnati cu marea speranță a tenisului » Cine e puștiul-minune care l-a provocat pe Djokovic

Gabriela Ruse / foto: Guliver/Getty Images +3   FOTO
Gabriela Ruse / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 13:04 / Actualizat joi, 19 august 2021 13:43

Gabriela Ruse (23 de ani, 110 WTA) a ratat șansa de a ajunge pe tabloul principal de la Cincinnati, fiind învinsă în ultimul tur al calificărilor de canadianca Leylah Annie Fernandez (18 ani, 70 WTA), scor 2-6, 0-6. Românca rămâne cu o amintire inedită de la turneul american.

Gabriela Ruse, cea care anul acesta a câștigat primul turneu al carierei, la Hamburg, disputând și o finală la Palermo, s-a fotografiat alături de italianul Lorenzo Musetti (19 ani, 62 ATP), marea speranță a tenisului masculin, jucătorul despre care specialiștii spun că va ajunge lider mondial în viitor.

Cei doi s-au întâlnit pe unul dintre terenurile de antrenament de la Cincinnati și n-au ratat ocazia de se fotografia împreună.

Gabriela Ruse s-a fotografiat la Cincinnati cu marea speranță a tenisului » Cine e puștiul-minune care l-a provocat pe Djokovic
Gabriela Ruse, alături de Lorenzo Musetti / Sursă foto: Instagram Gabi Ruse

Au avut rezultate asemnătoare la Cincinnati. La fel ca Ruse, și italianul a fost învins în calificări, 3-6, 3-6 cu Kevin Anderson. 

Musetti a fost aproape de o surpriză colosală la Roland Garros 

La ediția din acest an de la Roland Garros, tânărul italian a avut 2-0 la seturi cu Novak Djokovic, cel care ulterior avea să câștige trofeul.

După ce și-a adjudecat primele două manșe la tie-break, ceva s-a rupt atunci în jocul italianului. Deși nu părea să aibă vreo suferință de ordin fizic, a mai cucerit un singur game în următoarele 3 seturi. 

Djokovic a simțit problemele din jocul adversarului și a trecut în control, nu a mai greșit aproape deloc, doar 4 erori neforțate în setul 3, două în setul cu numărul 4 și una singură în decisiv. În ultimul act, la scorul de 4-0 pentru Nole, Musetti a aruncat prosopul.

„Nu pot fi nemulțumit de această săptămână și de aceste rezultate. Dacă mi-ar fi spus că voi câștiga două seturi împotriva lui Nole pe central, nu aș fi crezut. Voi încerca să mă maturizez și să mă gândesc la viitor”, spunea Musetti după acel meci.

Rezumatul meciului Novak Djokovic - Lorenzo Musetti

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati! Diagnosticul medicilor + prima reacție: „Ar fi prea riscant să joc, voi face totul pentru US Open”

VIDEO Naomi Osaka a izbucnit în plâns la Cincinnati, după o întrebare primită la conferință: „Îmi pare rău!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 August 2021, 17:54

Din pacate doar asta poate sa faca pe la marile turnee!Pacat!Pentru ca ne daduse sperante ca va fi noua Simona Halep!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 August 2021, 17:10

da....mare jucator...o sa ajunga aproape ca Sapovalov...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează