SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Gabriela Ruse, războinică după debutul impresionant de la Wimbledon: "Aici vreau să câștig primul Grand Slam" » Dezvăluiri despre un moment teribil: "Acum 3 luni am vrut să mă las"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 10:02

La primul meci la un turneu de Grand Slam, Gabriela Ruse, 20 de ani, locul 195 WTA, a pierdut dramatic meciul din turul I de la Wimbledon, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, scor 3-6, 6-4, 5-7, după ce a avut 6 mingi de meci!

După meciul disputat pe Terenul Central, Gabriela a vorbit despre debutul la un turneu de Grand Slam și despre planurile pentru următoarele turnee.

 "Primul meu gând a fost să mă bucur de șansa pe care mi-am oferit-o singură, aceea de a juca pe un teren mare și de a întâlni o adversară de top. La victorie nici nu m-am gândit. Va rămâne în memorie meciul ăsta, dar nu va fi nici primul și nici ultimul pentru mine.

Sunt hotărâtă ca aici să fie primul meu Grand Slam câștigat. Mă simt foarte bine pe iarbă și cum fiecare jucătoare își dorește să câștige un Grand Slam. Eu îmi doresc să câștig Wimbledon.

După meci mi-am zis că așa a fost să fie, că n-am fost în stare să închid meciul. Dar sunt multe meciuri în situația asta, nu am pățit-o doar eu. Și eu am mai întors meciuri așa.

Fetele, mai ales cele de top, luptă pentru fiecare minge și dau totul. Sunt bucuroasă că a fost pe un teren atât de mare și majoritatea oamenilor strigau pentru mine. Nu știu dacă erau români, dar eram foarte fericită când îi auzeam. Îmi dădeau foarte multă energie", a declarat Gabriel Ruse pentru treizecizero.ro.

Gabriela Ruse a dezvăluit că a trecut prin momente grele și că a fost la un pas să se lase de tenis în urmă cu câteva luni.

"Acum trei luni eram în situația de a mă lăsa de tenis. Marcel (n.r. Marcel Miron, antrenorul Gabrielei ) m-a sfătuit să lucrez în continuare cu el și să-l ascult și că rezultatele vor veni. Și așa a fost. Mă gândeam să mă las pentru că simțeam că nu mai pot să joc la un nivel atât de înalt. Simțeam că mă plafonasem și că nu mai pot reveni după acea accidentare foarte urâtă la genunchi. Până la urmă, am ascultat de el, iar rezultatele au venit", a adăugat jucătoarea de tenis.

Citește și: Legendara Martina Navratilova, elogii pentru senzaționala Elena-Gabriela Ruse după debutul la Wimbledon: "Un mare talent! Iubesc asta. Mă încântă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
t0ni
t0ni  •  04 Iulie 2018, 04:52

Personal cred ca efectul succeselor lui Halep in ultimii ani le-a motivat si pe restu fetelor ce vin din urma. E o parere personala si nu-i nevoie sa fiti deacord cu mine. ;-)

euoltean
euoltean  •  03 Iulie 2018, 20:38

O pustoaica de reala perspectiva, curajoasa si talentata! Ea a pierdut meciul, nu l a castigat Radvanska. Succes Gabriela!

merace
merace  •  03 Iulie 2018, 19:24

Splendid meci facut de Ruse! Radwanska a tremurat la cele 6 mingi de meci! Sper sa vedem mai multe reusite ale Gabrielei in viitor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează