SPORTURI  »  TENIS  »  WINNERS OPNE

Cadou important pentru Gabriela Ruse, după triumful din Germania » Invitație de ultimă oră

Elena-Gabriela Ruse (23 de ani, 133 WTA) a primit un wild-card pe tabloul principal de la Winners Open, singurul turneu WTA organizat în România. +3   FOTO
Elena-Gabriela Ruse (23 de ani, 133 WTA) a primit un wild-card pe tabloul principal de la Winners Open, singurul turneu WTA organizat în România.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 17:48 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 17:54

Elena-Gabriela Ruse (23 de ani, 133 WTA) a primit un wild-card pe tabloul principal de la Winners Open, singurul turneu WTA organizat în România. 

România are un nou turneu în calendarul WTA. Winners Open se va desfășura în perioada 1-8 august 2021, la Cluj, pe zgură. Turneul va fi de categorie 250, cu premii totale de 235.000 de dolari. 

Datorită performanței senzaționale din ultima săptămână, în care a cucerit titlul pe zgura de la Hamburg, Gabriela Ruse a primit un wild card pe tabloul principal al competiției de la Cluj. 

România, 5 jucătoare pe tabloul principal de la Winners Open

  • Patricia Țig (65 WTA) 
  • Irina Begu (71 WTA) 
  • Ana Bogdan (98 WTA) 
  • Irina Bara (119 WTA)

Gabriela Ruse, cel mai bun loc din carieră

Campioana la Hamburg, Gabriela Ruse a urcat spectaculos în clasamentul WTA. Românca se află acum pe locul 133, cel mai bun din carieră, după o urcare de 65 de locuri.

613 puncteare Gabriela Ruse în clasamentul WTA

Nu voi sărbători într-un mod special. Voi petrece cu familia cu și cu antrenorii, ei sunt singurii care au fost mereu lângă mine.
- Gabriela Ruse, la revenirea în România 

VIDEO Rezumatul finalei de la Hamburg, primul titlu WTA din cariera Gabrielei Ruse

Citește și alte știri din tenis: 

Andrea Petkovic, învinsa Gabrielei Ruse din finala de la Hamburg, și-a pus experiențele din lumea tenisului într-o carte: „Pe teren mă simt în aceeași măsură părăsită şi puternică!”

Simona Halep, mesaj pentru Novak Djokovic după finala Wimbledon + Ce au postat Federer și Nadal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tatiana19
tatiana19  •  13 Iulie 2021, 20:34

Un "cadou" absolut meritat. Bravo Gabriela!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează