SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, mesaj pentru Novak Djokovic după finala Wimbledon + Ce au postat Federer și Nadal

Simona Halep l-a lăudat pe Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep l-a lăudat pe Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 11:20 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 11:31

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) și Roger Federer (39 de ani, 8 ATP) au reacționat după victoria lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) din finala Wimbledon 2021, 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3 cu Matteo Berrettini (25 de ani, 9 ATP).

La capătul unui meci care a durat mai mult de 3 ore, Novak Djokovic a câștigat pentru a 3-a oară consecutiv Wimbledon. Djokovic a bifat astfel o mare performanță, turneul câștigat astăzi fiind al 20-lea de Grand Slam din carieră.

Simona Halep și Roger Federer au reacționat după triumful lui Djokovic de la Wimbledon

Novak i-a egalat pe Federer și Nadal în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe turnee de Grand Slam cucerite, performanță care i-a adus laude din întreaga lume a sportului. Inclusiv nume mari din ATP și WTA, precum Roger Federer, Rafael Nadal și Simona Halep, au reacționat.

„Felicitări, Novak, pentru al 20-lea tău trofeu major. Sunt mândru să am oportunitatea de a juca într-o eră specială, a campionilor. Performanță superbă, felicitări!”, a scris Federer.

„20 de turnee de Grand Slam și 6 titluri la Wimbledon. Cu adevărat uimitor”, a comentat și Halep, pe Twitter.

Felicitări, Novak Djokovic, pentru această performanță incredibilă. Să ai 20 de titluri de Grand Slam este ceva enorm și este uimitor că suntem 3 jucători care au realizat asta. Felicitări din nou, pentru tine și echipa ta! 

- Rafael Nadal

Le mulțumesc lui Rafa și Roger, sunt legende ale sportului nostru, sunt cei mai buni doi pe care i-am întâlnit în carieră. Motivul pentru care sunt ceea ce sunt astăzi este că m-au ajutat să realizez ce trebuie să îmbunătățesc în jocul meu, tehnic și tactic. În ultimii 10 ani am avut un traseu incredibil, nu ne vom opri aici.

- Novak Djokovic

Citește mai multe știri despre Wimbledon:

Novak Djokovic, discurs emoționant după finala Wimbledon: „Obișnuiam să confecționez trofeul în camera mea”

Primul gest făcut de Djokovic, după triumful de la Wimbledon: „Așa fac «caprele»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ovidiu1
ovidiu1  •  12 Iulie 2021, 11:35
Postat de traian_v pe 11 Iulie 2021, 22:42

Halepoaica mai bine i-ar fi scris un mesaj de felicitari Gabrielei Ruse care a facut ceva pentru tara asta a noastra astazi.

Imi place Simona, face reclama la apa plata, nu la bere si pariuri sportive cum fac fotbalistii-n-ai cum sa faci performanta astfel, cand esti in slujba ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbaq
bimbaq  •  11 Iulie 2021, 23:12

Simona, how's that vaccine working for ya', eh?!

traian_v
traian_v  •  11 Iulie 2021, 22:42

Halepoaica mai bine i-ar fi scris un mesaj de felicitari Gabrielei Ruse care a facut ceva pentru tara asta a noastra astazi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează