SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Gabriela Talabă a luptat admirabil, la prima prezență a carierei pe tabloul principal al unui turneu WTA

Gabriela Talabă a pierdut în primul tur al turneului de la Charleston. Sursă foto: Facebook
Gabriela Talabă a pierdut în primul tur al turneului de la Charleston. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 08:51 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 09:12

Gabriela Talabă (25 de ani, 214 WTA) a părăsit turneul de Charleston în primul tur, învinsă după un meci aprig de muntenegreanca Danka Kovinic (26 de ani, 91 WTA), scor 6-7 (2), 4-6. 

La prima sa prezență pe tabloul principal al unui turneu WTA, Gabriela Talabă a avut parte de un meci complicat, contra unei adversare care ajunsese la un moment dat între primele 70 de jucătoare ale lumii. Asta n-a oprit-o pe gălățeanca de 25 de ani să lase o impresie pozitivă în turneul unde a fost singura reprezentantă a României

Gabriela Talabă, prestație pozitivă la primul meci pe tabloul unui turneu WTA

Jucătoarea noastră a avut o oportunitate imensă în primul set. A condus cu 5-4 și a avut serviciul la dispoziție pentru a închide manșa, însă Kovinic a revenit de la 0-30 și a egalat la cinci, trimițând partida în tie-break. Acolo, jucătoarea din Muntenegru a dominat ostilitățile și s-a impus cu 7-2. 

Setul secund a adus o „ploaie” de break-uri din partea ambelor jucătoare, însă Kovinic a fost din nou jucătoarea mai puternică, adjudecându-și actul la 4 și închizând partida după o oră și 49 de minute. 

Pentru prezența în primul tur la Charleston, Gabi Talabă și-a asigurat un cec în valoare de 3.300 de dolari și un punct WTA.

4 titluri ITFa cucerit Gabriela Talabă de-a lungul carierei, ultimul în 2019, la Redding

VIDEO Hănescu și-a amintit de primul meci cu Federer: „Bă, parcă nu-i atât de speriat!”

Citește și alte știri din tenis: 

5 lucruri neștiute despre Hubert Hurkacz, câștigătorul surpriză de la Miami: antrenorul îl compară cu un gigant + de ce închide ochii atunci când lovește mingea

OFICIAL Echipa României pentru duelul cu Italia: cele 5 „tricolore” convocate » Adversarele, fără cea mai bună jucătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
forumeer.47
forumeer.47  •  09 Aprilie 2021, 19:57

Talentata, Kovinic!

forumeer
forumeer  •  09 Aprilie 2021, 19:17

Bun articolul!

dora
dora  •  07 Aprilie 2021, 10:29

Asta măcar a ”tras”. În comparție cu Miky Buzărnescu ce iese, fara prea multe complicatii, pierde in 2 seturi la jucatoare mai slab clasate - din primul tur la majoritatea turneelor la care merge in excursie !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close