SPORTURI  »  TENIS  »  INVENȚIE

GALERIE FOTO Invovația începutului de secol » Imagini incredibile: unde se va juca tenis în Dubai

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 14:04

Un arhitect polonez, Krzysztof Kotala, a realizat un proiect interesant pe care-l va prezenta bancherilor din Dubai pentru a-l face real.

Polonezul e încrezător că proiectul său va prinde viață și vrea să aducă turismul subacvatic în Dubai. Proiectul se zvonește că ar semăna cu un oraș pierdut, printre care se află și un teren de tenis scufundat.

Arhitectul e convins că dacă se va primi ok-ul pentru realizarea planului său totul va însemna foarte mult timp consumat și extrem de mulți bani cheltuiți.

Dubaiul nu e străin de construcțiile neobișnuite. În 2005 a fost construit deasupra unui hotel un teren de tenis.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (3)
schickeria
schickeria  •  17 Mai 2015, 17:32

N-as intra acolo nici sa ma platesti...

victor33
victor33  •  17 Mai 2015, 16:31

1. E vechiut proiectul, ati publicat tarziu. 2. Ala de pe hotel nu-i teren de tenis, e un heliport si au trasat pe el un teren. N-o sa se joace niciodata tenis acolo.

kossu
kossu  •  17 Mai 2015, 14:56

Îi flutură mintea și ăluia. La tenis nu zboară nici musca atunci când servesc ăia, dar'mite să vezi smash-uri date de un jucător cu pești înotând deasupra lui. Nu mai vorbesc de felul ciudat cum va cădea sau se va reflecta lumina prin toată apa aia. Bagă și ăla din top de la el, de-acolo, ce spune băiatu': „Poate-i prostesc pe bogătanii ăștia și sar cu banu' gros. Cu un singur proiect m-am aranjat pe viață.”

Vezi toate comentariile (3)
Comentează