SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

GALERIE FOTO Novak Djokovici și trofeul preferat » Topul celor mai emoționante imagini de la finala Australian Open

FOTO: Reuters +18   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2016 14:50

Sîrbul Novak Djokovici s-a impus categoric în finala de la Australian Open, acolo unde l-a învins pe britanicul Andy Murray, scor 6-1, 7-5, 7-6(3).

După acest triumf, Nole a ajuns la 11 turnee de Grand Slam cîștigate în carieră, fiind pe locul 5 în clasamentul all-time, la egalitate cu legendarii Bjorn Borg și Rod Laver.

La 28 de ani, sîrbul a cucerit al șaselea trofeu la Australian Open, deținînd recordul de titluri, alături de Roy Emerson. Nole nu a cîștigat nici un alt turneu de Grand Slam de mai multe ori decît cel de la Australian Open.

GSP.RO îți prezintă o galerie foto cu cele mai spectaculoase și emoționante imagini de după finala de la Australian Open.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  01 Februarie 2016, 04:35

Desigur este turneul lui preferat ! Il joaca de parca ar fi "acasa". Si chiar este acasa ! Si-a construit o vila minunata la 1770 , un sat in Maritim Central Queensland si ia lectii de dialect australian .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close